Τορίνο ~ Η πόλη του Σατανά

Το Τορίνο θα έλεγε κανείς είναι μια απλή βιομηχανική πόλη στην οποία το μόνο που βρίσκει κανείς μόνο νέφος και κόσμο ο οποίος ζει στην καθημερινή ρουτίνα της δουλείας του . Βλέποντας τη διπλανή εικόνα , αναρωτιέσαι τι σχέση έχει αυτή η μάσκα , η οποία βρίσκεται σε ένα από τα κτήρια του Τορινού με την πόλη . Οι μάσκες αυτές είναι εκατοντάδες μέσα στα δρομάκια και τα κτήρια του Τορίνου . Ο λόγος άγνωστος.

Λέγεται ότι αντιπροσωπεύουν τον ίδιο τον σατανά , ο οποίος βρίσκεται στην πόλη του , όπως λέγεται στο Τορίνο εδώ και πολλά χρόνια . . 

Aυτή η μάσκα είναι άλλη μια από τις μάσκες οι οποίες υπάρχουν μέσα στην πόλη . Τα χαρακτηριστικά από τις μάσκες τρομάζουν τον κόσμο , από τις δαιμονικές όψεις τους .



Η διπλανή φωτογραφία απεικονίζει μια πύλη , όπου περνώντας την , εισέρχεσαι σε ένα άγνωστο χώρο , ο οποίος είναι βαμμένος με αίμα . Επάνω από την πύλη βρίσκονται αγάλματα εκείνων που δεν βρήκαν το σύνθημα για να περάσουν την είσοδο και πέτρωσαν και έμειναν φύλακες στην είσοδο . Ποιος έκανε αυτήν την ζωγραφιά στη ουσία , δεν γνωρίζουμε . Οι κάτοικοι στην γύρω περιοχή γελάνε με τα όσα λέγονται περί συνθήματος και μια πύλη που βγάζει σ''ένα άγνωστο χώρο , αλλά κανείς δεν θέλει να πλησιάσει εκεί το βράδυ .


Οι δυο δράκοι στην διπλανή φωτογραφία , είναι οι αγγελιοφόροι του θανάτου όπως ονομάζονται . Όταν κάποιο μεγάλο κακό πρόκειται να συμβεί στη πόλη , οι δράκοι πετάνε και βρίσκουν ένα θύμα για να εξιλεωθεί η πόλη από το κακό αυτό . Δηλαδή μια ψυχή κάποιου άγνωστου θυσιάζεται για να μην συμβεί κάτι άλλο στην μυστήρια αυτή πόλη του βορρά της Ιταλίας .



Αυτή είναι η πύλη του διάβολου όπως την ονομάζουνε οι Πιεμοντέζοι . Τώρα είναι μια τράπεζα , κάποτε ήταν το κτήριο των βασανιστηρίων του Τορίνο . Κακοποιοί , βιαστές , ληστές τιμωρούνταν για όσα είχαν κάνει . Η μάσκα που βρίσκεται επάνω από την είσοδο αντιπροσωπεύει την φρίκη των βασανιστηρίων . Τελικά το Τορίνο δεν είναι η απλή πόλη που πιστεύαμε . Τα μυστήρια που κρύβει είναι πολλά , περισσότερα σύντομα στις σελίδες μας .
alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013