[video] Στόλος UFO κοντά στο Βανκούβερ

Ένας στόλος αντικειμένων των οποίων 18 μυστηριώδεις σφαίρες φωτός που συνελήφθησαν με φωτογραφία και βίντεο, καθώς διέσχιζαν τον ουρανό κοντά στο City Hall στο Vancouver,την Κυριακή 24 Ιουλίου του 2011.

Σε ένα email νωρίτερα την ίδια μέρα, οι τοπικοί καναδική videographer Les Murzsa αναφέρουν ότι οι precognitive από το προηγούμενο βράδυ είχαν πληροφορίες που τον οδήγησαν να συγκεντρώσουν τις κάμερες τους και να παραμείνουν σε επιφυλακή όλο το απόγευμα.

Η πρώτη εγγραφή άρχισε στις 18:16 μ.μ. PST και από 18:26 μ.μ. PST, ο κ. Murzsa κάλεσε τα γραφεία του Βανκούβερ UFO για την εξεταστή του video που εξηγεί πώς ήταν η μεγαλύτερη θέαση της ζωής του.Η δημοσιογράφος ήταν στη σκηνή και μέσα σε λίγες ώρες, μετά τη συλλογή των αποδεικτικών στοιχείων και την παραγωγή επιπλέον βίντεο νυχτερινής όρασης καταδεικνύοντας πώς μια ομάδα UFO δραστηριοποιούνται στην περιοχή μέχρι περίπου έξι ώρες μετά το αρχικό επεισόδιο.

Δείτε το video:


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν...

Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

Πηγή 

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013