Mothman

Το 1966 στο Point Pleasant, της δυτικής Βιρτζίνια, μετά από έναν μεγάλο αριθμό αναγνωρίσεων UFO, αυτό το μυστήριο πλάσμα διακρίθηκε. Το πλάσμα περιγράφεται δεδομένου ότι είναι 3 έως 5 μέτρα ψηλό, γκρίζο στο χρώμα, με φτερά και χωρίς κεφάλι και πορφυρά κόκκινα μάτια. Το πλάσμα φάνηκε πετώντας ψηλά από τον ουρανό

Πρώτη αναγνώριση του Mothman
Όχι αρκετά τόσο σαφώς ορατός, αλλά ακόμα σίγουρα με ανθρώπινη φιγούρα, ήταν η φιγούρα που στεκόταν στη μέση του δρόμου μπροστά από μια γυναίκα που οδηγούσε τον πατέρα της κατά μήκος της Route 2 στο Chief Cornstalk Hunting Grounds της δυτικής Βιρτζίνια, των ΗΠΑ, το 1960 ή 61. Δεδομένου ότι πήγαν πιό κοντά, ο οδηγός επιβράδυνε το αυτοκίνητο. Οι δύο ανήσυχοι είδαν ότι η γκρίζα φιγούρα ήταν πολύ μεγαλύτερη από ένα κανονικό άτομο. Ο οδηγός εξέθεσε αργότερα τι συνέβη: Ένα ζευγάρι των φτερών που τα ξετύλιξε από την πλάτη του γέμισαν ουσιαστικά ολόκληρο το δρόμο. Έμοιαζε σχεδόν με ένα μικρό αεροπλάνο. Κατόπιν απογειώθηκε κατ'' ευθείαν επάνω, και χάθηκε από τα μάτια μας σε δευτερόλεπτα. Ήμασταν και οι δύο τρομαγμένοι. Πάτησα το γκάζι και έφυγα από εκεί . Το σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε να μην πούμε οτιδήποτε για αυτό . Ποιος θα μας πίστευε ; Ποιοι πράγματι ;

Αν και δεν το ήξερε, ήταν ενδεχομένως ο πρώτος μάρτυρας ενός φτερωτού πλάσματος , αργότερα ονομασμένο Mothman , το οποίο στα τέλη του 1966 μόλυνε την περιοχή της δυτικής Βιρτζίνια αποκαλούμενη Point Pleasant.



Πρώτoι που το είδαν εκείνη την περίοδο ήταν δύο νεαρά τοπικά ζευγάρια, ο κ. και κα Roger Scarberry και ο κ. και κα Steve Mallette.
Αργότερα η νύχτα της 15ης Νοεμβρίου οδηγούσαν μέσω της περιοχής ` TNT "όπου υπήρξε εγκαταλειμμένο εν καιρώ πολέμου εργοστάσιο εκρηκτικών υλών . Καθώς πέρασαν παλιές εγκαταστάσεις γεννητριών, είδαν στο σκοτάδι δύο φωτεινούς κόκκινους κύκλους, οι οποίοι έμοιαζαν με μάτια.

Τα ζευγάρια είδαν μία φιγούρα μεταξύ 6 και 7 ποδιών ψηλή, γκριζωπή στο χρώμα και με τα μεγάλα διπλωμένα φτερά που τα μετάθετε εμπρός σε δύο πόδια. Ο Roger, που οδηγούσε, γύρισε γρήγορα το αυτοκίνητο σε κατεύθυνση ασφάλειας και έφυγαν με ταχύτητα. Αλλά είδαν το πλάσμα, ή ένα άλλο παρόμοιο , που στεκόταν κοντά στο δρόμο και καθώς πήγαν από μπροστά αυτό άνοιξε τα φτερά του σαν νυχτερίδα και άρχισε να τους ακολουθεί. Ακόμα κι αν επιτάχυναν σε 100 μίλια ανά ώρα, το πουλί συμβάδισε με τους, χωρίς το χτύπημα των φτερών του. Η Κα Mallette μπορούσε να το ακούσει τσίριγμα ` σαν ένα μεγάλο ποντίκι ". Όταν εξέθεσαν την εμπειρία τους στο γραφείο του σερίφη, ο αναπληρωτής μπορούσε να δει ότι ήταν φοβισμένοι και τον οδήγησαν κατευθείαν στην περιοχή TNT, αλλά δεν βρήκαν κάτι το περίεργο . Η ιστορία κοινοποιήθηκε και το Point Pleasant αμέσως έγινε μια εστίαση της προσοχής για τους τερατο-κυνηγούς.

Τα οπλισμένα άτομα έψαξαν την περιοχή TNT αλλά δεν βρήκαν το θήραμά τους. Το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου εμφανίστηκε στην κα Marcella Bennett που επισκεπτόταν τους φίλους που ζουν στην περιοχή TNT. Καθόταν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο όταν παρατήρησε μία φιγούρα στο σκοτάδι. Φάνηκε σαν να ξάπλωνε. Σηκώθηκε επάνω αργά από το έδαφος. Ένα μεγάλο γκρίζο πράγμα. Μεγαλύτερο από ένα άτομο, με τα φοβερά κόκκινα μάτια.

Όπως τα δύο ζευγάρια την προηγούμενη νύχτα που η κα Bennett φάνηκε να υπνωτίζεται από τα κόκκινα μάτια του Mothman. Δεδομένου ότι στάθηκε, αυτή και η κόρη της αρπάχτηκαν από έναν φίλο και που τις έσυρε στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, οι πολυάριθμοι άνθρωποι είδαν τον Mothman, ή εθεώρησαν ότι τον είδαν . Ο συγγραφέας John Keel πήγε στη περιοχή του Point Pleasant για να ερευνήσει από πρώτο χέρι. Από τις πολλές εκθέσεις που συνέλεξε, καθόρισε ότι ο Mothman ήταν μεταξύ 5 και 7 ποδιών ψηλός, γκρίζος ή καφετής στο χρώμα και με ανθρωποειδής φιγούρα αλλά χωρίς οτιδήποτε όπλα ή κεφάλι. Αυτό είχε 2 φωτεινά κόκκινα μάτια όπου θα ήταν οι ανθρώπινοι ώμοι. Τα φτερά ήταν διπλωμένα πίσω όταν δεν ήταν σε χρήση, και η έκταση τους ήταν περίπου 10 πόδια. Η πλειοψηφία των αναγνωρίσεων έγινε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 1966 .


alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013