Σκοπός του alito


Ο σκοπός του άλυτο είναι να ψάχνει και να βρίσκει παράξενα θέματα που δεν είναι γνωστά στον απλό κόσμο ...


Όπως θα δείτε η αρθρογραφία μας περιελαμβάνει θέματα μέσα από την γκάμα του μεταφυσικού, του μυστήριου, του παράξενου και του άγνωστου. Δεν περιοριζόμαστε όμως μόνο σε αυτά διότι καθόλη την πάροδο των χρόνων ουκ ολίγα μυστήρια βασάνισαν την ανθρωπότητα.
Πάρα πολλά από αυτά έχουν μείνει άλυτα και εκεί ακριβώς θα προσπαθήσουμε να επέμβουμε και να πούμε τις δυο τρεις λεπτομέρειες που δεν βρήκανε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Όπως δηλώνει και το όνομα, τα διάφορα φαινόμενα που δεν βρήκανε ποτέ κάποια λογική λύση ή εξήγηση, αποτελούν το κεντρικό περιεχόμενο αυτού του site.
Σκοπεύουμε να μελετήσουμε και να ψάξουμε πολύ βαθιά οποιοδήποτε θέμα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας.

Αυτό μπορεί να γίνει εφικτό είτε με προσωπικές μας έρευνες, είτε με απόψεις τρίτων (οι οποίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες), που θα έρθουν στο προσκήνιο κατά την διάρκεια της μελέτης μας.
Επειδή όμως, κανείς δεν είναι τόσο ικανός να κρίνει την ευστάθειά τους, η απόφαση για το αν θα ληφθούν υπόψιν, στην μελέτη κάποιου θέματος, είναι καθαρά προσωπική και αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη.

Ότι θα δείτε στα περιεχόμενα αυτού του site είναι πέρα για πέρα πραγματικό.
Δεν πρόκειται να δείτε φαντασιώσεις και προσωπικές εμπνεύσεις της alito team.

Οπως προαναφέραμε ο στόχος μας είναι να ψάχνουμε και να μοιραζόμαστε μαζί σας άλυτα θέματα. Αυτό είναι το χόμπι μας και σε καμιά περίπτωση δεν θα προσπαθήσουμε να κοροϊδέψουμε τον κόσμο που διαβάζει αυτές τις γραμμές.

Μας ελκύουν τέτοια θέματα, τα θεωρούμε πάρα πολύ καλή πηγή γνώσης και απλά τα μοιραζόμαστε μαζί σας ..

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013