Το άγκιστρο




Το Hook είναι ένας αστικός μύθος που έχει ειπωθεί σε όλο τον κόσμο. 
Η ιστορία συνήθως έχει ως εξής: Ένα ζευγάρι πηγαίνει στο σπίτι αργά το βράδυ όταν βλέπει έναν άντρα να στέκεται στη σκιά. Ο άντρας φοράει ένα μακρύ μαύρο παλτό και έχει ένα γάντζο για ένα χέρι. Το ζευγάρι φοβάται, αλλά συνεχίζει να περπατάει. Καθώς το ζευγάρι πλησιάζει τον άντρα, βλέπουν ότι χαμογελάει. Το χαμόγελο του άντρα είναι πλατύ και οδοντωτό και τα μάτια του είναι κόκκινα. Το ζευγάρι είναι τόσο φοβισμένο που τράπηκε σε φυγή. 

Την επόμενη μέρα, το ζευγάρι διαβάζει στην εφημερίδα ότι μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση από άνδρα με γάντζο για το χέρι. Η γυναίκα πήγαινε στο σπίτι αργά το βράδυ όταν δέχθηκε επίθεση από πίσω. Ο άντρας με το γάντζο την έκοψε στο πρόσωπο και έμεινε με μια ουλή που έμοιαζε με χαμόγελο. Η αστυνομία δεν έχει πιάσει ποτέ τον άντρα με το γάντζο. Είναι ακόμα εκεί έξω, κάπου, περιμένοντας το επόμενο θύμα του. 

Εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες για το Hook: 
O The Hook είναι ένας serial killer: Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Hook είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος που στοχεύει ζευγάρια. Ο δολοφόνος λέγεται ότι χρησιμοποιεί το γάντζο για να κόψει τα πρόσωπα των θυμάτων του, αφήνοντάς τους μια ουλή που μοιάζει με χαμόγελο. 

Ο γάντζος είναι δαίμονας: Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο γάντζος είναι ένας δαίμονας που προσπαθεί να τρομάξει τους ανθρώπους. Ο δαίμονας λέγεται ότι χρησιμοποιεί το γάντζο για να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους και λέγεται ότι μπορεί να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται κατά βούληση. 

Το Hook είναι αποκύημα της φαντασίας του θύματος: Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Hook είναι απλώς αποκύημα της φαντασίας του θύματος. Το θύμα μπορεί να έχει τραυματιστεί από την επίθεση και μπορεί να είχε παραισθήσεις για το Hook. 

Όποια και αν είναι η εξήγηση, το Hook είναι ένας δημοφιλής αστικός μύθος που λέγεται εδώ και αιώνες. Η ιστορία είναι μια υπενθύμιση ότι ακόμα και στα πιο συνηθισμένα μέρη, μπορεί να υπάρχει κάτι απαίσιο να κρύβεται στις σκιές.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013