Εναλλακτική Θεωρία της Κοίλης Γης


Η εξερεύνηση του Βορρά είχε απο αρχαιοτάτων χρόνων τεράστιο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους. Πόλος έλξης για τυχοδιώκτες και ερευνητές που αναζητούσαν μυστηριώδη γη και ανεξερεύνητα νησιά.

Η  βόρεια είσοδος στην υπόγεια κοίλη Γη, βρίσκεται θαμμένη κάτω απο τόνους χιόνι,κρύβοντας το μυστικό των αρχαίων θεών. Χωρισμένοι σε φυλές, ζουν εδώ και  αιώνες, στο υπερτεχνολογικό καταφύγιό τους κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη Γη.

Η θεωρία της κοίλης Γης υπήρχε απο την αρχαιότητα. Ο Σωκράτης μιλούσε για την ύπαρξη της, και για τους "αρχαίους θεούς" που ζούν μέσα στην κοίλη Γη, αλλά το διεθνές κατεστημένο αδελφοτήτων τον σκότωσε,-καθώς δεν θέλει κανείς να ξέρει για την ύπαρξη τους, ακόμη και τώρα .

Η  είσοδος στη θρυλική Υπερβορεία,είναι κρυμμένες προσεκτικά από τους "ξένους" κάπου κοντά στο Βόρειο Πόλο. Σχετικά πρόσφατες αναφορές κάνουν λόγο ότι τα UFO που έρχονται στον πλανήτη μας, ίσως  μην ξεκινούν από το διάστημα αλλά μέσα από τεράστιες τρύπες κάτω από την επιφάνεια του Βόρειου Πόλου.

Ο ερευνητής Edmond Halley παρατήρησε μια ελάχιστη διαφορά στο μαγνητικό πεδίο της Γης και συμπέρανε  ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν αρκετά μαγνητικά πεδία ταυτόχρονα.Υπέθεσε ότι μια άλλη σφαίρα με επιμέρους μαγνητικά πεδία βρίσκεται στο εσωτερικό του πλανήτη. Ορισμένοι ερευνητές παρουσίασαν διάφορες εκτιμήσεις και πειράματα για να αποδείξουν ότι ο πλανήτης είναι πραγματικά κούφιος μέσα, όμως όλες οι μελέτες περνούν στη σφαίρα της φαντασίας και γραφικής συνομωσιολογίας.

Το έδαφος του Βορρά είναι μια ζώνη με κορυφογραμμές, βαθιές λεκάνες, και πολύ βαθιά νερά του Αρκτικού Ωκεανού. Η Μαρία Gavrilo του Ινστιτούτου Έρευνας γεωγραφίας  τμήματος πολικών χωρών Αρκτικής και της Ανταρκτικής  αναφέρει ότι ο Βόρειος Πόλος είναι ένας ωκεανός που καλύπτεται με πάγο,και έγιναν πολλές μάταιες προσπάθειες ανεύρεσης γης. Ίσως με νέες μελλοντικές τεχνολογικές μεθόδους να υπάρξει μελλοντικά, μια πιο αποτελεσματική παρατήρηση και μελέτη της περιοχής.

Οι υποστηρικτές της κοίλης Γης είναι βέβαιοι ότι ο πλανήτης έχει διάφορα μαγνητικά πεδία. Μάλιστα λένε ότι ο "aurora Polaris"  (βόρειο Σέλας) είναι αέριο που ξεχειλίζει μέσα από το λεπτό φλοιό της γης στους πόλους του πλανήτη. Όταν οι πυξίδες πλησιάζουν τους πόλους λειτουργούν απόλυτα τρελά. Οι εκτεταμένες μελέτες των δύο πόλων, έχουν αποκαλύψει ότι δεν είναι σταθεροί και μπορεί  να υπάρχει ενεργή μετατόπιση. Το μοναδικό φαινόμενο του βόρειου Σέλας, που παράγεται από τη λάμψη των διεγερμένων ατόμων στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, συγκεντρώνεται σε κάποια απόσταση από τους πόλους, όπου είναι ορατό. Οι αστροναύτες είδαν από το διάστημα όλη τη Γη να είναι τυλιγμένη στη λάμψη του, όπως ένα φωτοστέφανο.

Πολλοί ερευνητές προσθέτουν επίσης ότι ζεστοί άνεμοι που συχνά πνέουν από τα βόρεια αποδεικνύουν την ύπαρξή της, και  Γη θα είχε μεγαλύτερο βάρος αν δεν ήταν κούφια.

 Η πλειονότητα των υποθέσεων σχετικά με την θεωρία της κοίλης Γης, βασίζονται σε εικασίες επιστημόνων, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τις βέβαιες αναφορές  αρχαίων κείμενων  Ελλήνων συγραφέων . Αυτό το 1%  της αρχαίγονης γνώσης, που μιλάει επι παντός επιστητού γλύτωσε απο την καταστροφή των σκοταδιστών, αλλά δεν γλύτωσε απο τη σημερινή απόρριψη του "επιστημονικού κατεστημένου".

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013