Λύκειο στοιχειωμένο από το φάντασμα μιας ερωτευμένης έφηβης

Το λύκειο του Ελ Πάσο συμβαίνει να είναι ένα από τα παλαιότερα κτήρια στην πόλη  και αν οι τρομακτικές ιστορίες του αποδειχθούν ότι είναι αληθινές, τότε θα είναι επίσης πιθανόν το πιο στοιχειωμένο κτήριο, με τα παραφυσικά φαινόμενα που αναφέρονται εκεί σχεδόν καθημερινά και ένα ιδιαίτερα ανατριχιαστικό παρελθόν. Μυστηριώδης αναφορές από τους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό περιλαμβάνουν τους αστικούς μύθους που περιβάλλουν τον τέταρτο όροφο του κτιρίου, ο οποίος λέγεται ότι κατοικείται από μια παχιά ομίχλη, τα ταβάνια στάζουν με εκτοπλασμικές βλέννες. Κάποιοι έχουν συνδέσει τα φαινόμενα με μια τραγωδία που χρονολογείται πριν από 35 χρόνια, όταν μια μαθήτρια αποκαρδιωμένη έκοψε τις φλέβες και πήδηξε από το μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου. Η φασματική μορφή της εντοπίστηκε στο μπαλκόνι, να χαιρετάει με το χέρι από μακριά τους επισκέπτες ή να αναδημιουργεί το μοιραίο άλμα της  και επίσης την είδαν να περιφέρεται στους διαδρόμους, να κλαίει.


Το μυστήριο μεγαλώνει με τη φωτογραφία της τάξης παρακάτω, με ημερομηνία 1985, που δείχνει μια άγνωστη γυναίκα στο κέντρο της οποίας τα χαρακτηριστικά είναι θολά και παραμορφωμένα.
Σύμφωνα με τους μαθητές που πόζαραν για τη φωτογραφία, κανείς δεν την αναγνώρισε από την ημέρα που λήφθηκε η φωτογραφία και μερικοί λένε ότι δεν ήταν ποτέ εκεί.
Το ίδιο ανατριχιαστική είναι μια υπόθεση που συνέβη πριν 15 χρόνια, στην οποία μια ομάδα εκπαιδευτικών βρήκε μια μικρή σφραγισμένη τάξη πίσω από ένα τοίχο από τούβλα. Το δωμάτιο είχε μείνει ακριβώς όπως ήταν, με τα προσωπικά αντικείμενα των μαθητών ακόμα στα γραφεία . Ένα τέτοιο αντικείμενο ήταν ένα ερωτικό γράμμα από μια έφηβη  και ένα στοιχειωμένο σημείωμα αυτοκτονίας.


Το λύκειο του Ελ Πάσο είναι μόνο ένα από τα πολλά σχολεία που φέρονται ως στοιχειωμένα στις ΗΠΑ. Άλλα διάσημα παραδείγματα περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο της Αθήνας στη Πανεπιστημιούπολη της Γεωργίας, όπου φημολογείται ότι τα φαντάσματα σέρνονται.

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013