Η έπαυλη με το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού

Τουρίστας που επισκέφτηκε μια διαβόητη στοιχειωμένη έπαυλη στην Ιρλανδία, πιστεύει ακράδαντα ότι κατέγραψε το φάντασμα ενός μικρού... κοριτσιού.

 Ο 21χρονος Thomas Beavis, από το Lewisham της Μεγάλης Βρετανίας, τράβηξε τις φωτογραφίες προκειμένου να δείξει στη μητέρα του το αρχοντικό και όταν τις παρατήρησε καθώς επέστρεφε σπίτι, πραγματικά ανατρίχιασε. Είδε το φάντασμα μιας μικρής κοπέλας και το πρόσωπο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, στο παράθυρο δίπλα από την κεντρική πόρτα.

«Ολοι αισθάνονται λίγο νευρικοί από τη βόλτα, αλλά όταν είδαμε με τους φίλους μου τη φωτογραφία, φρικάραμε! Ζουμάρισα σε όλα παράθυρα για να βρω αν πραγματικά ήταν ένα κορίτσι στο παράθυρο», σημειώνει σύμφωνα με τη Metro, ο νεαρός.

Σύμφωνα με τη ιστορία του αρχοντικού, η οικογένεια της νεαρής από το Tottenham, μετακόμισε εκεί γύρω στα 1766. Αλλά το μικρό κορίτσι αρρώστησε, όπως αναφέρει ο μύθος, από ένα σατανικό πνεύμα. Απέφευγε την οικογένεια της και έμεινε κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο της τεράστιας έπαυλης μέχρι που πέθανε.







Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013