Ο Paul mc Cartney ζεί ή πέθανε το 1967;

Ποιος είναι ο billy shears; 
δεν ξέρετε; κι όμως σχεδόν όλοι τον γνωρίζετε. είναι αυτός που αντικατέστησε τον paul mc cartney στους beatles όταν ο paul πέθανε το 1967 (!!!)

Και εξηγώ: το 1969 που κυκλοφόρησε το abbey road των beatles κυκλοφόρησε η φήμη οτι ο paul είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό και αντικαταστάθηκε από τον σωσία του billy shears. οι λοιποί beatles δεν μπορούσαν να διακινδυνεύσουν την καριέρα τους ανακοινώνοντας τον θάνατό του αλλά από την άλλη δεν ήθελαν να κοροιδεύουν τους fans. γι’ αυτό άρχισαν να αφήνουν στοιχεία μέσα από τα albums τους.

Το εξωφυλλο του Αbbey Road (με τους Βeatles να προχωρούν σε ένα δρόμο ο ένας πίσω απο τον άλλον). Στο εξώφυλλο αυτό ο John Lennon είναι ο μόνος που φορά λευκά και αντιπροσωπεύει τον Θεό. Ο Ρaul είναι ξυπόλητος. Στην Ινδία το πρώτο πράγμα που βγάζουν σε έναν νεκρό είναι τα παπούτσια και είναι γνωστή η εμμονή που είχαν οι Βeatles με την Ινδία. Οι Ringo Starr και George Harrison (με συμβατικά σκουρόχρωμα ρούχα) είναι οι νεκροθάφτες! Η πινακίδα στον σκαραβαίο που είναι παρκαρισμένος γράφει 28IF δηλαδή ο Ρaul θα ήταν 28 χρονών εάν (IF) ζούσε το 1969. Επιπλέον στη πινακίδα διακρίνονται τα γράμματα LMW (=Linda McCartney Weeps)! Επίσης, το μόνο αυτοκίνητο που φαίνεται να είναι εν κινήσει στο βάθος της φωτογραφίας μοιάζει να κατευθύνεται προς το κεφάλι του Ρaul συμβολίζοντας έτσι τον τραγικό του χαμό σε ατύχημα. Στο οπισθόφυλλο, τώρα, του Αbbey Road απεικονίζεται ένας τοίχος που πάνω είναι γραμμένη η λέξη Βeatles. Πριν από την λέξη υπάρχουν 8 μικροσκοπικές κουκίδες οι οποίες αν ενωθούν σχηματίζουν τον αριθμό 3. Με άλλα λόγια διαβάζουμε την φράση "3 Beatles" που μας επισημαίνει τον χαμό του 4ου Βeatle Ρaul!!!


Στο τραγούδι Strawberry Fields For Ever προς το τέλος ακούγεται θαμμένη κάτω από κιθάρες και μουσική, η φωνή του John να τραγουδάει κάτι που δύσκολα προσδιορίζεται. Mία εκδοχή είναι ότι τραγουδά τη φράση "cranberry sauce". Με λίγη φαντασία μπορεί να ακούσει κανείς τον John να ομολογεί ότι "I buried Ρaul"(=; έθαψα τον Paul!)


Στο τραγούδι "Revolution Number 9" αν παίξουμε ανάποδα το δίσκο ακούγεται η φράση "Τurn me on, dead man"( =διέγειρέ με νεκρέ άνθρωπε) προς τιμήν του μακαρίτη Ρaul!


Αν κρατήσει κάποιος σε ένα καθρέφτη το εξώφυλλο του SERGEANT PEPPER''S LONELY HEARTS CLUB BAND, με συγκεκριμένη κλήση μπορεί να διακρίνει (πάλι με πολλή φαντασία) τον αριθμό 231-1438 που την εποχή αυτή μπορούσε να σταθεί ως βρετανικός τηλεφωνικός αριθμός.

Ένας dj (σύμφωνα με το μύθο) πήρε τηλέφωνο αρκετές φορές αλλά κανείς δεν απαντούσε. Όταν όμως πρόσεξε τους στίχους του τραγουδιού "She''s Leaving Home" διαπίστωσε ότι υπάρχει ο στίχος "Wednesday Morning at Five o'' clock" (=τετάρτη πρωί στις 5 η ώρα). Δοκίμασε να πάρει τηλέφωνο λοιπόν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα και προς μεγάλη του έκπληξη άκουσε το εξής μήνυμα του τηλεφωνητή "Paul is dead. You''re following the clues. Good" (= o Ρaul είναι νεκρός. Ακολουθείς τα στοιχεία. Μπράβο)!!!!!!!

Τέλος, την εποχή αυτή είχαν τόσο φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τον Ρaul νεκρό, που το περιοδικό Τime του πήρε συνεντευξη για να διαλυθούν οι φήμες. Στο τεύχος της συνέντευξης ο Ρaul Μc Cartney είναι και στο εξώφυλλο. Tο παράξενο είναι πως στο εσωτερικό μέρος του εξώφυλλου υπάρχει μια διαφήμιση αυτοκινήτου. Aν λοιπόν κάποιος κρατήσει το εξώφυλλο στο φώς θα δει το αυτοκίνητο της διαφήμισης να διαπερνά το κεφαλι του Paul!!!


Αυτά, λοιπόν, είναι τα στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιο μυστήριο κρύβεται πίσω από τον Paul Mc Cartney. Μπήκα στον κόπο να το ψάξω λιγάκι το θέμα. Κατ’ αρχήν έπρεπε να δω προσεκτικά την περιβόητη φωτογραφία στην Abbey Road. Ιδού λοιπόν η επίμαχη φωτογραφία:Κατ΄αρχήν μιλάμε για την Αγγλία, έτσι; Εκεί, λοιπόν, τα αυτοκίνητα κινούνται στις αντίθετες λωρίδες. Φαίνεται άλλωστε αν προσέξουμε τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα αριστερά και δεξιά του δρόμου. Άρα, λοιπόν, το αυτοκίνητο που βρίσκεται στο βάθος της φωτογραφίας στην ευθεία που περπατάει ο Paul Mc Cartney όχι μόνο δεν τον πλησιάζει αλλά αντιθέτως κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Με λίγα λόγια, απομακρύνεται. Ο George Harrison και ο Ringo Starr που υποτίθεται ότι είναι οι νεκροθάφτες δεν φορούν κι οι δύο σκουρόχρωμα ρούχα. Ο ένας φοράει τζιν που μόνο συμβατικό δεν είναι για την εποχή του. Επιπλέον, ο Paul Mc Cartney είναι πράγματι ξυπόλητος αλλά είναι ο μοναδικός που έχει τεταμένο το δεξί του πόδι ενώ όλοι οι άλλοι έχουν το αριστερό! Αυτό είναι σημάδι τύχης! Επίσης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, στο δεξί του χέρι κρατάει τσιγάρο (σημάδι ζωής αφού αναπνέει)! Ακόμα κι αν βρίσκανε σωσία του (πράγμα δύσκολο γιατί η φυσιογνωμία του Paul Mc Cartney είναι χαρακτηριστική) πρέπει να ήταν ταυτόχρονα και διαβολική σύμπτωση αφού είχε την ίδια φωνή μ’ αυτόν!
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013