Κατηγορίες Βρυκολάκων: Blood και Phychic Vampires

Τα Vampires (με ελληνική ονομασία "βρυκόλακας") είναι στην ουσία ανθρώπινα πλάσματα χωρίς καμιά διαφορά στην εξωτερική εμφάνιση ή στις βασικές διαφορές απ τους άλλους ανθρώπους εκτός από την, πολλές φορές, ανάγκη να "τραφούν" με κάποιας μορφής ενέργεια, κυρίως απ τους άλλους ανθρώπους γύρω τους (ή έστω με κάποιο υποκατάστατο αυτής). Τα Vampires χωρίζονται σε 2 κύριες κατηγορίες.

1. Blood Vampires : στα οποία υπάρχει η ανάγκη για αίμα απ το οποίο και παίρνουν την απαραίτητη γιαυτά ενέργεια.

2. Psychic Vampires : στα οποία η απαραίτητη ενέργεια προέρχεται απ τους άλλους ανθρώπους με την μορφή ζωτικής ενέργειας.

τα Vampires δεν είναι ούτε αθάνατα ούτε έχουν τρομερές δυνάμεις όπως φαντάζονται ίσως κάποιοι άνθρωποι (τρομερά αυξημένη δύναμη, δυνατότητα μεταμόρφωσης, δυνατότητα να γίνονται αόρατα κτλ). Είναι ουσιαστικά άνθρωποι που γεννιούνται, μεγαλώνουν, γερνάνε και πεθαίνουν κανονικά όπως όλοι οι άλλοι. Τα μόνα χαρακτηριστηκά που μπορεί κάποιος να αναφέρει ώς ξεχωριστές δυνάμεις είναι η δυνατότητα για αστρική προβολή καθώς και μερικές φορές ενόρασης και ίσχυς και κάποιων άλλων ψυχικών δυνατοτήτων..

μερικά Vampires υποστηρίζουν πως απ την στιγμή της "αλλαγής" τους σε Vampires νοιώθουν κάποια αυξημένη μυική δύναμη, οξυμένες αισθήσεις καθώς και κάποια μεγαλύτερη αντοχή σε ασθένειες, τίποτα όμως σε υπερβολικό βαθμό. Η διατροφή τους είναι και αυτή παρόμοια με τους άλλους ανθρώπους, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν μερικές περίεργες προτειμίσεις ή αλεργίες κτλ. Επίσης δεν έχουν προβλήματα με την συμβίωση τους στην κοινωνία καθώς και αποδέχονται συνήθως τα έθιμα κάθε τόπου, παρόλο που κάποια απ αυτά βλεπουν τον εαυτό τους ώς εξωγήινα όντα με αυξημένη νοημοσύνη καθώς επίσης δεν αποδέχονται τις υπάρχουσες ανθρώπινες θρησκείες. Τα Vampires είναι συνήθως αρκετά δεμένα με την Gothic κουλτούρα (γιαυτό και το μικρό αφιέρωμα) χωρίς απαραίτητα να απορίπτουν όλες τις άλλες.

γενικά πρόκειτε για μια αρκετά παρεξηγημένη κατηγορία "όντων" και αυτό οφείλετε στην απόδωση σε αυτά περίεργων και τρομαχτικών δυνάμεων, απόκοσμης μορφής, άλλα και σατανικού χαρακτήρα, κάτι που κατά βάση δεν ισχύει.

έχουμε δεί όλοι πως στις ταινίες παρουσιάζοντε τα Vampires να δαγκώνουν το θύμα και να ρουφάνε το αίμα του και σε άλλες αυτό πεθαίνει, σε άλλες γίνεται και αυτό Vampire. Όπως θα δούμε τα Vampires ούτε δαγκώνουν άλλα ούτε πέρνουν μεγάλες ποσότητες αίμα, όσον αφορά την μετάλαξη, πολλά Vampires δεν πιστεύουν σε αυτήν καθώς πιστεύουν πως κάποιος γενιέται σαν Vampire και δεν γίνεται..., ιδιαίτερα σαν psychic Vampire. Φυσικά αυτοί που πιστεύουν πως γίνεται, έχουν πολλές θεωρίες όπως επαφή με το αίμα ενός Vampire ή μέσο Sex. Δεν είναι τελικά σίγουρο για το αν υπάρχει μετάλαξη ή αν απλά η αίσθηση της μετάλαξης είναι τελικά απλά η συνηδητοποίηση της φύσης του ατόμου.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013