Τo αντί-λοχ νες της Τουρκίας [video]

Van,ανατολική Τουρκία 1997- οι θεάσεις απο το τέρας της λίμνης Van άρχισαν να αναφέρονται δύο χρόνια πρίν,αλλα τα περαιτέρω στοιχεία ήρθαν απο έναν έναν ερασιτέχνη κάμεραμαν,τον Unal Kozak 26 χρόνων πανεπιστημιακό βοηθό στην πόλη Van.

Ο Kozak που έιχε στηθεί σε οποία σημεία του λέγανε οι ανθρώποι που είχανε δει το τέρας,κατάφερε όπως λέει να το δεί τρείς φορές,επίσης έγραψε ο ίδιος ένα βιβλίο για το πλάσμα αυτό, που συμπεριλαμβάνει και τα σχέδια του πλάσματος σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες 1000 περίπου ανθρώπων που λένε οτι το είδανε.


Λέει οτι το πλάσμα αυτό εχεί μήκος 15 μέτρα περίπου,ο κόσμος είναι διχασμένος όμως για το άν η ιστορία αυτή είναι αληθινή η όχι γιατί μπόρει να είναι μια έξυπνη εξαπάτηση για να προσελκύσει τους επισκέπτες σε μια περιοχή που δεν έχει και πολλούς τουρίστες. Η πόλη Van είναι σε μια υπανάπτυκτη περιοχή της ανατολικής Τουρκίας που για χρόνια τώρα είναι έξω απο τα θέρετρα των διακοπών στο δυτικό τμήμα της χώρας.

για να κατεβάσετε το βιντεάκι πατήστε εδώ

Οι εικόνες είχαν σταλεί στο πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ για εξέταση,αλλα το άτομο που θα τις εξέταζε έχει πια απεβιώσει, ο Ζακ κουστώ,αν και ήθελε να πάει στήν λίμνη της Van για να την εξερευνήσει,τα νεώτερα τα αναμένουμε και εμείς.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013