Μυστικά της κοίλης γης


Το εσωτερικό της γης, μπορει να θεωρηθει ότι κατοικειται απο παράξενες φυλές των τεχνολογικά προηγμένων οντων. Ποιοι είναι αυτοί και πού είναι οι κρυμμένες είσοδοι στις υπόγειες πόλεις τους;. Οι αναγνώστες του παραφυσικού και του ανεξήγητου εξοικειώνονται με τη θεωρία ότι η γη είναι κοίλη.

Η ιδέα είναι βασισμένη στους αρχαίους μύθους πολλών πολιτισμών που λένε ότι υπάρχουν φυλές των ανθρώπων - ολόκληροι πολιτισμοί - που αναπτύσσονται στις υπόγειες πόλεις. Πολύ συχνά, αυτοί οι κάτοικοι του κόσμου είναι κάτω πιό τεχνολογικά προηγμένοι από μας στην επιφάνεια. Μερικοί ακόμη και θεωρούν ότι UFOs δεν είναι από άλλους πλανήτες, αλλά κατασκευάζονται από τα παράξενα οντα στο εσωτερικό της γης. Ποιες είναι αυτές οι παράξενες φυλές των οντων; Πώς ήρθαν να ζήσουν μέσα στη γη; Και πού είναι οι είσοδοι στις υπόγειες πόλεις τους;

Agharta
Το δίκτυο. Ένα από τα πιό κοινά ονόματα που αναφέρονται για την κοινωνία των υπόγειων κατοίκων είναι Agharta (ή Agartha) με την κύρια πόλη Shamballa του. Η πηγή για αυτές τις πληροφορίες, προφανώς, είναι ο καπνώδης Θεός, η "βιογραφία" ενός νορβηγικού ναυτικού που ονομάζεται τον Olaf Jansen. Σύμφωνα με Agartha - τα μυστικά των υπόγειων πόλεων, η ιστορία, που γράφεται από Willis Emerson, εξηγούν πώς Jansen sloop που εισερχεται μέσω μιας εισόδου στο γήινο εσωτερικό στο βόρειο πόλο. Για δύο έτη που έζησε με τους κατοίκους του δικτύου Agharta των αποικιών που, Emerson γράφει, ήταν ένα σύνολο 12 πόδια ψηλό και ο του οποίου κόσμος φωτιστηκε από έναν "καπνώδή" κεντρικό ήλιο .Η Shamballa , μια από τις αποικίες, ήταν επίσης η έδρα της κυβέρνησης για το δίκτυο. "Ενώ Shamballa είναι μια εσωτερική ήπειρος, οι δορυφορικές αποικίες της είναι μικρότερα εσωκλειόμενα οικοσυστήματα που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη γήινη" κρούστα ή διακριτικά μέσα στα βουνά."

Πώς και γιατί πήγαν εκεί. Οι πολλοί κατακλυσμοί και οι πόλεμοι που πραγματοποιούνται στην επιφάνεια οδήγησαν αυτούς τους ανθρώπους υπόγεια, σύμφωνα με τα μυστικά: "Εξετάστε το μεγάλο πόλεμο ατλαντεαν- Lemurian και τη δύναμη του θερμοπυρηνικού εξοπλισμού που βύθισε τελικά και κατέστρεψε αυτούς τους δύο ιδιαίτερα προηγμένους πολιτισμούς. Η Σαχάρα, Η ερημος gobi, η αυστραλιανη ερημος και οι έρημοι των ΗΠΑ είναι αλλά μερικά παραδείγματα της ερήμωσης που οδήγησε. Οι υπο--πόλεις δημιουργήθηκαν ως καταφύγια για τους ανθρώπους και ως ασφαλή λιμάνια για τα ιερα αρχεία, τις διδασκαλίες και τις τεχνολογίες που λατρεφθηκαν από αυτούς τους αρχαίους πολιτισμούς."

Οι είσοδοι. Υπάρχουν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς διάφορες είσοδοι στο βασίλειο Agharta σε όλο τον κόσμο:

• Σπηλιά του Κεντάκυ Mommoth, στο νότος-κεντρικό Κεντάκυ, ΗΠΑ.
• Τοποθετήστε Shasta, Καλιφόρνια, ΗΠΑ - η πόλη Agharthean Telos υπάρχει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς μέσα και κάτω από σε αυτό το βουνό.
• Θ*Μαναuσ, Βραζιλία.

• Mato Grosso, Βραζιλία - η πόλη Posid βρίσκεται υποθετικά κάτω από αυτήν την πεδιάδα.
• Το Iguaηϊ σύνορα ή Βραζιλία και Αργεντινή.
• Τοποθετήστε Epomeo, Ιταλία.
• Βουνά Himalayan, Θιβέτ - η είσοδος στην υπόγεια πόλη Shonshe φρουρείται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς από τους ινδούς μοναχούς.
• Μογγολία - η υπόγεια πόλη Shingwa υπάρχει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς κάτω από τα σύνορα της Μογγολίας και της Κίνας.
• Rama, Ινδία - κάτω από αυτήν την επιφάνεια η πόλη είναι μια χαμένη υπόγεια πόλη, λένε, που ονομάζεται επίσης Rama.
• Πυραμίδα Giza, Αίγυπτος.
• Ορυχεία Solomon βασιλιάδων.
• Σπηλιές Dero,;.
• Πολωνοί του Βορρά και νότου. Nagas

Οι άνθρωποι. Στην Ινδία υπάρχει μια αρχαία πεποίθηση, ακόμα που κατέχουν μερικοί, σε μια υπόγεια φυλή των ανθρώπων φιδιών που κατοικούν στις πόλεις Patala και Bhogavati. Σύμφωνα με το μύθο, αυτοί πόλεμος αμοιβών στο βασίλειο Agharta. "Το Nagas," σύμφωνα με "τους βαθιούς κατοίκους," "περιγράφεται ως πολύ προηγμένο φυλή ή είδος, με μια υψηλής ανάπτυξης τεχνολογία. Αυτοί λεγεται ότι εχουν μια περιφρόνηση για τα ανθρώπινα οντα, τα οποία λέγεται οτι απαγάγουν, βασανίζουν, διασταυρώνουν και ακόμη και για να φανε.

Οι είσοδοι. Ενώ η είσοδος σε Bhogavati είναι κάπου στα Ιμαλάια, οι οπαδοί βεβαιώνουν ότι Patala μπορεί να εισαχθεί μέσω του φρεατίου Sheshna σε Benares, Ινδία. Λέει William Michael Mott "στους υπογειους κατοίκους": "Σύμφωνα με το herpetologist και το συντάκτη Sherman Α. Minton, όπως δηλώνεται στα δηλητηριώδη ερπετά βιβλίων του, αυτή η είσοδος είναι πολύ πραγματική, με σαράντα βήματα που κατεβαίνουν σε μια κυκλική σκαλα, που ολοκληρώνουν σε μια κλειστή πόρτα πετρών . Στο Θιβέτ, υπάρχει σημαντική μυστική αποκαλούμενη "Patala των λαρνάκων επίσης," που λέγεται ότι αποτελειται από ένα αρχαίο σύστημα σπηλαίων και σηράγγων, το οποίο φθάνει σε όλη την ασιατική ήπειρο και ενδεχομένως πέρα. Το Nagas έχει επίσης μια συγγένεια με το ύδωρ, και οι είσοδοι στα υπόγεια παλάτια τους πηγαινουν συχνά για να κρυφτούν στο κατώτατο σημείο των φρεατίων, των βαθιών λιμνών και των ποταμών." Παλαιοί

Τα οντα.

Σε ένα άρθρο που τιτλοφορείται "κοίλη γη: Ο μύθος ή η πραγματικότητα " για Atlantis που αυξάνεται, η πεποιθεση για "μια αρχαία φυλή που εποίκησε την Γη εκατομυρια χρονια πριν και κινήθηκε έπειτα υπόγεια. "Οι παλαιοί, μια πάρα πολύ ευφυής και επιστημονικά προηγμένη φυλή," Steiger γράφουν, "έχει επιλέξει να κτίσει το περιβάλλον τους κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη και να κατασκευάσει όλες τις ανάγκες τους. Οι παλαιοί είναι ανθρωποειδής, εξαιρετικά μακρόβιοι, και προηγούνται χρονικώς Homo sapiens μέχρι περισσότερο από ένα εκατομμύριο έτη. Οι παλαιοί παραμένουν γενικά σε απόσταση από τους λαούς επιφάνειας, αλλά κατά διαστήματα, ήταν γνωστοί για να προσφέρουν την εποικοδομητική κριτική και έχει ειπωθεί, απάγουν συχνά τα ανθρώπινα παιδιά στο δάσκαλο και το οπίσθιο τμήμα ως δικοί τους."

Η παλαιότερη φυλή

Τα οντα. Μια από τις πιό αμφισβητούμενες ιστορίες των εσωτερικών γήινων κατοίκων είναι η ακολουθη. Το 1945, το καταπληκτικό περιοδικό ιστοριών κάτω από editorship του Ray Palmer έτρεξε μια ιστορία που ειπώθηκε από Richard Shaver, το οποίο απαίτησε ότι ήταν πρόσφατα ο φιλοξενούμενος αυτό που παρέμεινε ενός υπόγειου πολιτισμού.Υποστήριξε ότι η παλαιότερη φυλή, ή οι τιτάνες, προήλθε σε αυτόν τον πλανήτη από ένα άλλο ηλιακό σύστημα στο προϊστορικό παρελθόν μας. Μετά από μια στιγμή της διαβίωσης στην επιφάνεια, συνειδητοποίησαν ο ήλιός ότι μας τους ανάγκαζε για να γεράσει πρόωρα, έτσι δραπέτευσαν υπόγεια, χτίζοντας τα τεράστια υπόγεια συγκροτήματα στα οποία να ζήσει.

Τελικά, αποφάσισαν να επιδιώξουν ένα νέο σπίτι σε έναν νέο πλανήτη, που εκκενώνει τη γη και που φεύγει πίσω από τις υπόγειες πόλεις τους που εποικήθηκαν από τα αλλοιωμένα οντα: το κακό Dero - καταστρεπτικά ρομπότ - και το καλό Tero - ενσωμάτωσε τα ρομπότ. Ήταν αυτά τα οντα που η ξυριστική μηχανή υποστήριξε ότι έχει συναντήσει. Η είσοδος. Παρά την τεράστια δημοτικότητα του μυστηρίου στις καταπληκτικές ιστορίες - Palmer η θέση της εισόδου σε αυτόν τον υπόγειο κόσμο δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.
alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013