Παράξενοι κύκλοι


'Ίσως να θυμάστε , το καλοκαίρι του 2001, συγκεκριμένα τον Αύγουστο , στις ειδήσεις των 14:30 αναφέρθηκαν σε εξωγήινη επαφή με τον πλανήτη μας . Οι παρακάτω εικόνες , είναι σχέδια τα οποία γίνανε σε φυτείες από καλαμπόκια στην Αγγλία . Οι ιδιοκτήτες των χωραφιών λένε ότι οι κύκλοι αυτοί δεν υπήρχανε την προηγούμενη μέρα που δούλευαν . Άρα γίνανε μέσα σ''ένα βράδυ με βάση τους ισχυρισμούς των ιδιοκτητών .

Οι κύκλοι στην παρακάτω εικόνα μας θυμίζουν το ηλιακό μας σύστημα , με την σελήνη από τα αριστερά και κάπως μια ευθυγράμμιση των πλανητών μας .

Έχουμε σαν δεδομένο με βάση τα λεγόμενα , ότι αυτοί οι κύκλοι κατασκευάστηκαν σ'ένα βράδυ από εξωγήινους . Μερικοί δεν το πιστεύουν όμως . Αλλά επιστήμονες στην NASA λένε πως αν όντως είναι ανθρώπινο δημιούργημα , λογικά έγινε μια ώρα που δεν υπήρχε κάποιος στα χωράφια . Άρα αργά το βράδυ . Όμως με βάση το μέγεθος τους είναι χρονικά αδύνατον . Αν κοιτάξουμε και τα σχήματα όλα είναι τέλεια σχεδιασμένα . Οι κύκλοι είναι ίσοι με τον ανάλογο τους . Το τρομαχτικό είναι ότι ένας μικρό κύκλος έχει διάμετρο 15 - 20 μέτρα . Ο μεγαλύτερος στην δίπλα εικόνα έχει 70-80 μέτρα . Ποσά άτομα συνεργάστηκαν αν όντως είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα και αφού λογικά μιλάμε για παρά πολλά άτομα ήταν δυνατόν να μην υπάρχει λάθος ούτε ένα εκατοστού; Αν το δεχτούμε τότε ποιο ήταν το μηχάνημα το οποίο έκανε τους κύκλους έτσι ώστε να μην ακούσει κανείς τον θόρυβο της μηχανής; Το παρακάτω σχήμα μας φέρνει εικόνες από το διάσημη κατάρρευση εξωγήινου αεροσκάφους στο Ροζγουελ . Το πρόσωπο που εμφανίζεται είναι ίδιο με εκείνο στο βίντεο που όλοι είχαμε και έχουμε δει . Κρατάμε πάντα όμως το βασικό δεδομένο ότι όλα τα σχήματα γίνανε σε ένα βράδυ , σε διαφορετικές τοποθεσίες , όπου οι αποστάσεις των χωραφιών φτάνουν τα 30 χμ .




Μήπως τελικά κάποιοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας , η όλα είναι γέννημα κάποιων κακόγουστων με αφορμή να τρομάξουν τον κόσμο;
Αυτό που προβληματίζει όμως είναι το τέλειο σχέδιο .
Στην εικόνα εδώ κάτω, βλέπουμε ένα είδος μηνύματος που χαράκτικε σε κάποιο χωράφι .




Ειδικοί προσπαθούν να το μεταφράσουν και να ανακαλύψουν την σημασία του . Αλλά αφού λέμε πως μπορεί να είναι ανθρώπινο δημιούργημα , τότε πως είναι δυνατόν η τόση μυστικοπάθεια και τόσο αποφυγή του θέματος όλου; Αυτά που σας παρουσιάζουμε είναι κάποια από τα οποία έχουνε βγάλει στην δημοσιότητα .

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013