Παγκόσμια Εβραϊκή Συνομωσία

Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί γύρω από τον Σιωνισμό, τον ρόλο του Παγκόσμιου Εβραϊσμού και τις συνωμοσίες που υφαίνονται σε βάρος της ανθρωπότητας. Πολλοί μάλιστα άνθρωποι έχουν μεγαλο ενδιαφέρον σχετικά με σχέδια συνωμοσιών για την κατάληψη της διακυβέρνησης του κόσμου. Η ταυτότητα των συνωμοτών ποικίλλει, αλλά η βασική ιδέα παραμένει ίδια. Μερικοί έχουν βρει τούς συνωμότες στο Βατικανό, άλλοι μεταξύ των Ιουδαίων, άλλοι μεταξύ των Αποκρυφιστών ή Νεοεποχιτών. Πολλοί υποψιάζονται τούς διεθνείς τραπεζίτες ή τούς Μασώνους. Η ιδέα είναι ότι κάποιος πολύ δυναμικός όμιλος από ανθρώπους της ανώτερης τάξης έχουν σχεδιάσει την ίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα κυριαρχείται από αυτούς, και ότι αυτή η “νέα παγκόσμια τάξη” θα καταργήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα σκλαβώσει την ανθρωπότητα σε μια πλανητική δικτατορία.

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ
΄Ενα από τα πιο δημοφιλή θέματα των “συνωμοσιολόγων” είναι ο Σιωνισμός και οι Εβραίοι. ΄Αραγε τι είναι ο Σιωνισμός; Είναι κάποιο κίνημα που ίδρυσαν κάποιοι μοχθηροί Εβραίοι με στόχο την κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας; Ο Σιωνισμός φταίει για τον Κομμουνισμό, τον Φασισμό, την Μασωνία, την Νέα Εποχή, τούς Μάρτυρες του Ιεχωβά καθώς και για όλα τα κακά που βρίσκουν την ανθρωπότητα; Τι πραγματικά είναι ο Σιωνισμός;

Ο Σιωνισμός ήταν ένα Εβραϊκό κίνημα το οποίο είχε ως μοναδικό στόχο του, την δημιουργία και την υποστήριξη ενός Εβραϊκού εθνικού κράτους στην Παλαιστίνη, την αρχαία πατρίδα των Εβραίων. Ο Σιωνισμός γεννήθηκε κατά τα τέλη του 19ου αιώνα στην ανατολική και κεντρική Ευρώπη, ως συνέχεια της παραδοσιακής αγάπης των Εβραίων για την ιστορική περιοχή της Παλαιστίνης, όπου ο ένας από τούς λόφους της Ιερουσαλήμ, είχε την ονομασία Σιών. Οι Εβραίοι της ανατολικής Ευρώπης αντιδρώντας στα πογκρόμ του τσάρου σχημάτισαν την οργάνωση “Λάτρεις της Σιών” για να προωθήσουν την εγκατάσταση Εβραίων αγροτών και τεχνιτών στην Παλαιστίνη.

Πολιτική τροπή δόθηκε στον Σιωνισμό από τον Αυστριακοεβραίο δημοσιογράφο Θεόδωρο Χέρζλ, ο οποίος θεωρούσε την αφομοίωση των Εβραίων σαν την πιο επιθυμητή λύση, αλλά ως αδύνατον να εφαρμοστεί λόγω του αντισημιτισμού που επικρατούσε. ΄Ετσι, υποστήριζε, ότι αφού οι Ιουδαίοι ήταν υποχρεωμένοι από τις εξωτερικές πιέσεις και διωγμούς να αποτελούν ξεχωριστό έθνος, θα μπορούσαν να ζήσουν έναν φυσιολογικό εθνικό βίο, μόνο εάν συγκεντρώνονταν σε ένα ενιαίο έδαφος. Το 1897 ο Χέρζλ συγκάλεσε στην Ελβετία το πρώτο Σιωνιστικό Συνέδριο, το οποίο διακήρυξε ότι “ο Σιωνισμός μάχεται για να δημιουργήσει για τον εβραϊκό λαό μια εθνική εστία στη Παλαιστίνη, διασφαλισμένη από το δημόσιο δίκαιο”. 51 χρόνια μετά απ’ αυτό το Συνέδριο, ο Σιωνισμός πέτυχε τον σκοπό του, δηλαδή την ίδρυση εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη. Ο Σιωνισμός δεν είχε στόχο την κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας! Την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ θέλανε οι άνθρωποι, για να μην υποφέρουν τούς διωγμούς σε βάρος τους από τα “χριστιανικά” έθνη!

ΤΑ “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ”
Ένα διάσημο αντισημιτικό βιβλίο είναι “ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ” με άγνωστο τον πραγματικό συγγραφέα και δήθεν γραμμένο από τούς Εβραίους. Ποια είναι η αληθινή προέλευση των Πρωτοκόλλων; Οι Times του Λονδίνου το 1921 αποκάλυψαν ότι τα “Πρωτόκολλα” είναι φανερή ενθύμηση μίας σάτιρας του Γάλλου νομικού Μαυρίκιου Τζόλυ για τον Ναπολέοντα τον 3ο, που εκδόθηκε το 1864 με τον τίτλο “ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ”. Ο Ρώσος ιστορικός Βλαντιμίρ Μπούρτσιεφ αποκάλυψε ότι τα Πρωτόκολλα ήταν πλαστογραφία της Ρωσικής μυστικής αστυνομίας απ’ το βιβλίο που μόλις πιο πάνω αναφέραμε, μία φανταστική νουβέλλα του Hermann Goedsche (1868) και άλλες πηγές. Αιτία της πλαστογραφίας ήταν να έχουν κάποιο “ντοκουμέντο” για να δικαιολογήσουν τα πογκρόμ του Τσάρου σε βάρος των Εβραίων! Κι αφού δεν υπήρχε αληθινό, το κατασκεύασαν! Το 1934 στην Βέρνη, η Ιουδαϊκή κοινότητα της Ελβετίας, έφερε τούς διανομείς των “Πρωτοκόλλων” σε δίκη, και αποδείχτηκε στο δικαστήριο ότι το έργο αυτό είναι μια χονδροειδής πλαστογραφία.

Τα “Πρωτόκολλα” φέρθηκαν στην Γερμανία από τον αντισημίτη ΄Αλφρεντ Ρόζενμπεργκ, ο οποίος έφυγε απ’ την Ρωσία μετά την Επανάσταση. Ο Ρόζενμπεργκ κσι οι ιδέες του καλωσορίστηκαν από τον Χίτλερ. Ο Ρόζενμπεργκ μαζί με τον Γκέμπελς προπαγάνδισαν τον μύθο πως “η Ρωσία ήταν το κέντρο δράσης των Σοφών της Σιών” για να δικαιολογήσει την εισβολή στη Ρωσία! Είναι από αυτή την περίοδο της Ναζιστικής προπαγάνδας που προέρχονται πολλές σημερινές ιδέες περί “Εβραϊκής Συνωμοσίας”. Ο Χίτλερ χρησιμοποίησε τα “Πρωτόκολλα” ως αποδεικτικό στοιχείο για να ενοχοποιήσει τούς Εβραίους για τα δεινά της Γερμανίας μετά την ήττα της στον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. ΄Ετσι ο Χίτλερ με την βοήθεια των “Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών” προώθησε το μεγαλύτερο έγκλημα της ανθρωπότητας, την εξόντωση 6.000.000 Ιουδαίων. Δεν είναι τυχαίο πως αυτό το βιβλίο κάτω από την διακυβέρνηση του Χίτλερ, είχε την μεγαλύτερη και ευρύτερη δυνατή κυκλοφορία στην Γερμανία. Κυκλοφορεί και στη χώρα μας, έτσι ώστε να είμαστε...παρέα με όλα τα ”αδελφά” μουσουλμανικά κράτη, όπου επίσης κυκλοφορεί το βιβλίο αυτό! Στην Δύση έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία του.

Η ΑΙΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μια άλλη συκοφαντική κατηγορία κατά των Εβραίων είναι ότι “χρησιμοποιούν ανθρώπινο αίμα για την παρασκευή των αζύμων του Πάσχα”. Με σαφήνεια όμως η Αγία Γραφή θεσπίζει την απαγόρευση καταναλώσεως αίματος (Λευιτικό 17: 10-11). Εξίσου κατηγορηματικές είναι οι διατάξεις του Ιουδαϊκού κώδικα διατροφής που απαγορεύουν την ύπαρξη ίχνους αίματος στο διαιτολόγιο του Ιουδαίου. Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν ειδική μέθοδο σφαγής των ζώων για να πετύχουν την καλύτερη δυνατή αφαίμαξη. Κάθε κομμάτι κρέατος ξεπλένεται καλά για να αφαιρεθεί κάθε ίχνος αίματος. ΄Ετσι οι Εβραίοι έχουν μια έμφυτη απέχθεια για το αίμα. Συνεπώς είναι εντελώς ανιστόρητη αυτή η συκοφαντία, που επίσης φανερώνει χονδροειδή άγνοια για τον τρόπο ζωής του Εβραϊκού λαού.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ;
΄Ενας άλλος μύθος είναι ότι “οι Ιουδαίοι ελέγχουν τα κύρια πόστα του κόσμου στην οικονομία, την πολιτική εξουσία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης”. Εάν είναι αληθινό αυτό, γιατί πάντοτε οι Ειδήσεις για τις Ισραηλινοαραβικές συγκρούσεις μεροληπτούν υπέρ των Παλαιστινίων; Πώς ξέφυγε αυτό από τούς Ιουδαίους “συνωμότες” που υποτίθεται ότι ελέγχουν τα Μέσα Ενημέρωσης;

ΙΟΥΔΑΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;
Και τι θα πούμε για την ευρέως διαδεδομένη άποψη ότι ο Αντίχριστος θα είναι Ιουδαίος; Ο προφήτης Δανιήλ μας λέει ότι “ο λαός ενός ξένου άρχοντα θα έρθει και θα καταστρέψει την πόλη και το αγιαστήριο...Στη διάρκεια της επταετίας αυτός θα συνάψει συνθήκη με πολλούς. Και στη μέση της επταετίας θα απαγορεύσει τις θυσίες και τις προσφορές στο ναό” (Δανιήλ 9: 26-27). Ο άρχοντας που έρχεται είναι καθαρά αντίχριστος. Βλέπουμε ότι αυτός είναι απόγονος του λαού, που στην εποχή του Ιησού απ’ τη Ναζαρέτ, κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ. Γνωρίζουμε απ’ την ιστορία ότι απ’ τον Ρωμαϊκό στρατό καταστράφηκε η Ιερουσαλήμ κι όχι από τούς Ιουδαίους. Συνεπώς ο αντίχριστος δεν μπορεί να είναι Ιουδαίος, αλλά αντίθετα εθνικός, δηλαδή απόγονος των εθνών που ελέγχονταν απ’ την Ρώμη κατά τον πρώτο αιώνα.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ Ή ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ;
Οι θεωρίες των Συνωμοσιών δεν έχουν καλό αποτέλεσμα πάνω στούς ανθρώπους που τις πιστεύουν και ιδιαίτερα στούς Χριστιανούς. Μερικοί έχουν αναπτύξει μια αρρωστημένη αντικυβερνητική στάση κι άλλοι έχουν γίνει καταθλιμμένοι, ύποπτοι και φοβισμένοι. Αυτές οι ιδέες έχουν επίσης βάλλει μερικούς καλούς Χριστιανούς σε κάποια κακή συνταύτιση μαζί με επικίνδυνους στασιαστές.

Η Αγία Γραφή μας δίδει την οδηγία της όσον αφορά την στάση μας απέναντι σε όλες αυτές τις φήμες περί συνωμοσιών: “Μην ονομάζετε κι εσείς συνωμοσία καθετί που ο λαός αυτός το λέει συνωμοσία. Κι ότι αυτός φοβάται, μην το φοβάστε κι εσείς και μην τρομάζετε. Εμένα, τον Κύριο του σύμπαντος, εμένα να θεωρείτε άγιον, εμένα να φοβαστε κι εμένα να τρέμετε” (Ησαίας 8: 12-13). Ο Θεός μας λέει ξεκάθαρα να μην παρασυρόμαστε από τις Συνωμοσιολογίες. Αλλά να φοβηθούμε και να αγιάσουμε Αυτόν στη καρδιά μας! Αν δόσουμε την πρώτη θέση της ζωής μας στον Θεό, θα έχουμε Εκείνον ως δύναμη , καταφύγιο, φρούριο, ελευθερωτή και βράχο μας (Ψαλμ. 18:1-3). Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τις υπαρκτές ή ανύπαρκτες συνωμοσίες ή και την επερχόμενη Μεγάλη Θλίψη που θα φέρει δεινά στην οικουμένη, είναι να πιστέψουμε με όλη μας την καρδιά στον αληθινό Θεό, τον Δημιουργό του Σύμπαντος και να εμπιστευτούμε στην άπειρη δύναμή του για προστασία. Διότι “όταν είναι ο Θεός με το μέρος μας, ποιός μπορεί να είναι εναντίον μας;” (Ρωμαίους 8: 31). Γι’ αυτό θα πρέπει να πάρεις απόφαση να αρχίσεις να κάνεις το θέλημα του Θεού και να κοιτάξεις στην Βίβλο για το τι πρέπει να κάνεις για να τον ευαρεστήσεις. Μόνον στην Αγία Γραφή θα βρεις σαφή και έγκυρη οδηγία για το πως πρέπει να ζεις μια ζωή υπακοής στον Θεό και παράλληλα ευλογημένη ζωή! Και εμπιστευόμενος στον Θεό, δεν έχεις να φοβηθείς καμμιά θεωρία συνωμοσίας!

Θα πρέπει να θυμηθούμε επίσης ότι ο Απόστολος Παύλος έζησε κάτω από τη “Νέα Παγκόσμια Τάξη” που τόσο πολύ φοβούνται μερικοί. Υπήρχε μια παγκόσμια κυβέρνηση τοποθετημένη στην Ρώμη, η οποία ελέγχονταν από έναν δικτάτορα που ισχυρίζονταν ότι είναι θεός. Τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονταν και οι Χριστιανοί ευρέως διώκονταν στις μέρες του Παύλου. ΄Ομως οι χριστιανοί δεν άρχισαν να συγκεντρώνουν εφόδια και να αρματώνονται μέχρι τα δόντια για να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα και την Δεύτερη ΄Ελευση του Χριστού, όπως κάνουν κάποιες ακραίες πολτικοθρησκευτικές κινήσεις στις ΗΠΑ. ΄Οχι, απλά αυτοί υπάκουσαν στον Ιησού και κήρυξαν το Ευαγγέλιο σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο. Και κατάφεραν με τη λόγο και τη δύναμη του Θεού να αναστατώσουν όλη την οικουμένη, και να εδραιώσουν την χριστιανική πίστη μέσα σε ένα τέτοιο εχθρικό περιβάλλον! Οπότε μην φοβάστε τις συνωμοσίες! Ο Θεός είναι μεγαλύτερος από κάθε ανθρώπινη κυβέρνηση ή οργανισμό, εφόσον εμπιστευόμαστε Αυτόν και τηρούμε τις εντολές Του.

σημείωση: το άρθρο σηκώθηκε γιατί προφανώς ενδιαφέρει κάποιους. το περιεχόμενο δεν είναι ίδιο με τις απόψεις, τις ιδεολογίες και τα πιστεύω της alito team. για παραπάνω λεπτομέρεις και σχόλια απευθυνθείτε παρακαλώ στην πηγή

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013