Η νύχτα του τρόμου


Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι ισχυρίζονται πως τούς έχουν επιτεθεί εξωγήινοι.ωστόσο μια περίεργη περίπτωση προσέλκυσε την προσοχή της επίσημης εξεταστικής αντιπροσωπείας UFO της πολεμικής αεροπορίας των Η.Π.Α.του προγράμματος blue book.

το απόγευμα της 25ης Αυγούστου του 1955, ο Billy Ray Taylor, ο οποίος ζούσε σε μιά αγροτική φάρμα στο μικρό χωριό kelly δίπλα στο κεντάκυ και η οικογένεια του περιελάμβανε 10 άτομα, βγαίνωντας λοιπόν έξω στήν αυλή της φάρμας για να πάει να βγάλει νερό απο το πηγάδι του.Ήρθε τρέχοντας μέσα στην φάρμα τρομαγμένος, λέγοντας οτι είχε δει ένα ιπτάμενο σκάφος να προσεδαφίζεται μέσα στα χωράφια.


δέν τον πίστεψε κανείς, και κανείς δεν σηκώθηκε να πάει να ερευνήσει αν αυτό που είδε ο Billy ήταν αληθινό, αλλά μια ώρα αργότερα άκουσαν τον σκύλο τους εκφοβισμένο να γαυγίζει και να έρχεται μέσα στο σπίτι με την ουρά στα σκέλια.ο Billy Taylor κοι ο Lucky Sutton βγήκαν έξω στήν αυλή και αυτό που είδαν δεν το είχαν ξαναδει ποτέ στήν ζωή τους: είδαν ένα πλάσμα περίπου 1 μέτρο σε ύψος, με ένα μεγάλο κεφάλι, μεγάλα πλαδαρά αυτιά, και χέρια με αιχμηρά νύχια στα άκρα των δακτύλων του.


η οντότητα, ήταν ντυμένη απο κάποιο άγνωστο είδος ασημένιου υλικού, και ήταν όρθιο με το χέρι του σηκωμένο προς τα επάνω.Εάν αυτή η κίνηση του χεριού του ήταν ως χειρονομία ειρήνης ή όχι, δεν το καταλάβαμε ποτέ. Όταν ήρθε στα 10 μέτρα περίπου κοντά στούς άντρες, άνοιξαν πύρ εναντίον του με ένα κυνηγετικό όπλο και ένα τουφέκι.το πλάσμα έκανε ένα σάλτο και εξαφανίστηκε στην άλλη πλευρά του σπιτιού.λίγο αργότερα, το πρόσωπο του ίδιου ή κάποιου παρόμοιου πλάσματος εμφανίστηκε σε ένα απο τα παράθυρα του σπιτιού.αυτή τη φορά ο j.c. Sutton (ο αδελφός του lucky) και o taylor, το ξαναπυροβολήσανε.Αυτό συνεχίστηκε περίπου μέχρι τις 11 το βράδυ, τα πυροβολούσανε και τα πλάσματα ή το πλάσμα πηδούσε και εξαφανιζότανε και ξανά τα ίδια, τα πλάσματα αυτά προστάτευαν τον εαυτό τους μόνο με τα χέρια τους.Τα πόδια τους ήταν λεπτά και άκαμπτα, δεν πρέπει να τούς εξυπηρετούσαν σε καμία άλλη λειτουργία αλλά μόνο για να τα κρατάει όρθια.εάν ήταν σε ένα δέντρο ή σε μια στέγη όταν τα πυροβολούσανε, θα πρέπει να πέταγαν, για να μην πέσουν κάτω.


τίς 11 το βράδυ.όλοι οι μάρτυρες του συμβάντος ανεβήκανε σε ένα αυτοκίνητο και φύγανε πολύ γρήγορα για το αστυνομικό τμήμα του Hopkinsville, το οποίο ήταν επτά μίλια μακριά. Όταν έφθασαν στο τμήμα ήταν τόσο υστερικοί που ο διευθηντής του τμήματος Russell Greenwell είπε ότι ήταν εμφανές ότι ένας "ανεξήγητος λόγος"τους είχε εκφοβίσει. Κατά τη διαδρομή πίσω στο αγρόκτημα ένας ιατρός μέτρησε το σφυγμό στο λαιμό του Taylor, και τον βρήκε δύο φορές κανονικό. επιπλέον κατά την διάρκεια της τρελλής κούρσας του αυτοκινήτου των μαρτύρων για το αστυνομικό τμήμα ένας αστυνομικός είπε ότι είχε δει κάποια περίεργα πράγματα σαν ''''μετεωρίτες''''που κάνανε έναν δυνατό θόρυβο να πετάνε παράλληλα με το αυτοκίνητο των μαρτύρων.


Αν και δεν βρήκαν κάποιο άμεσο στοιχείο για επίσκεψη εξωγήινων, ο Greenwell και άλλοι αστυνομικοί, βρήκαν αφθονία στοιχείων για τους πυροβολισμόυς που ήτανε πολλοί και συνεχόμενοι.η ουφολόγος Isabel Νταίηβις γράφει απο τα λεγώμενα του Greenwell"γύρω από ολόκληρη την περιοχή, στο σπίτι, και μέσα στα χωράφια, εκείνη τη νύχτα, υπήρχε σίγουρα ένα παράξενο συναίσθημα. Ήταν εν μέρει ανησυχία αλλά όχι εξ ολοκλήρου. Ο καθένας το είχε. Υπήρξαν άτομα εκεί τα οποία ήταν θαραλλέα....το αισθανθήκανε και αυτοί."Βρήκαν επίσης ένα περίεργο φωτεινό σημείο στο οποίο είχαν πυροβολύσει οι μάρτυρες το πλάσμα και επίσης είδαν μέσα στο δάσος απο απέναντι, ένα πράσινο φως το οποίο δεν μπόρεσαν να καθορίσουν απο που ερχόταν.



τα μέλη της οικογένειας είπαν οτι ξαναείδαν τα οντα αρκετές φορές ακόμα εκείνο το βράδυ, ανάγκασαν τον lucky να πυροβολύσει ξανά μέσα απο ένα παράθυρο.Η τελευταία θέαση έγινε στις 4:45 το πρωί. Έρευνες από την αστυνομία, την Πολεμική Αεροπορία, απο δημοσιογράφους και απο ουφολόγους δεν αποκάλυψαν καμία απόδειξη εξαπάτησης. Ακόμη και το πρόγραμμα blue book, το οποίο η λειτουργία του ήταν να εξηγεί ορθολογικά αυτού του τύπου τις υποθέσεις δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι ήταν αυτό που έγινε εκείνο το βράδυ. ακόμα και ο Νταίηβις ο οποίος ήταν μεταξύ των σκληρότερων ανακριτών για περιπτώσεις ufo.κάποιοι σκεπτικιστές είπαν ότι οι μάρτυρες ήταν μεθυσμένοι εκείνο το βράδυόμως ο Greenwell πιστοποίησε οτι δεν ήταν. Μερικοί σκέφτηκαν ότι τα πλάσματα που είδε η οικογένεια εκείνο το βράδυ ήταν πίθηκοι που είχαν δραπετεύσει απο κάποιο ζωόλογικο κήπο.για αυτήν την φτηνή "λύση" ο Νταίηβις έγραψε, "Κανένα ποσό" οπτικής παραίσθησης "δεν μπορεί να εξηγήσει ένα λάθος τέτοιου μεγέθους."

alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013