Ποιός σκότωσε την Λώρα;

Όχι τη λώρα πάλμερ του "Twin Peaks" αλλά την 9χρονη λώρα αρόγιο από το σαν ντιέγκο της καλιφόρνιας. η απάντηση, όσο κι αν φαίνεται απίθανο, βρίσκεται στο ταμπλό μιας γιγαντοαφίσας! μάλιστα! δε διαβάσατε λάθος.

τον ιούλιο του 1991 εκατοντάδες άτομα μαζεύτηκαν μπροστά από ένα ταμπλό που βρισκόταν στο πλαί ενός δρόμου στην σούλα βίστα της καλιφόρνιας. όλοι τους προσπαθούσαν να διακρίνουν πάνω σε αυτό το πρόσωπο της εννιάχρονης λώρας αρόγιο, η οποία είχε απαχθεί από το σπίτι της στις 19 Ιουνίου και είχε βρεθεί νεκρή, 16 ώρες αργότερα σε ένα κοντινό πάρκο.

το αξιοπερίεργο είναι πως στο ταμπλό δεν βρισκόταν κολλημένη καμία γιγαντοαφίσα. Το πλαίσιο ήταν εντελώς λευκό. καθώς όμως μετά τη δύση του ηλίου άναψαν τα φώτα, οι περαστικοί είδαν να σχηματίζεται ένα αόριστο περίγραμμα στο οποίο αναγνώρισαν το πρόσωπο της μικρής Λώρας να κοιτάζει προς τον ουρανό. Τη νύχτα της 18ης ιουλίου το πλήθος που είχε συρρεύσει μετριόταν σε χιλιάδες. Όλοι κοιτούσαν το ταμπλό με απλανές βλέμμα, ενώ είχε δημιουργηθεί τρομερή κυκλοφοριακή συμφόρηση. Στις 25 Ιουλίου, η διαφημιστική εταιρία Martin Outdoor Advertising, έσβησε τα φώτα της ταμπέλας για να διαλυθούν οι συγκεντρωμένοι. Άδικος κόπος. Κάποιοι από το πλήθος κατάφεραν να τα επανασυνδέσουν. Όμως, στο ακαθόριστο περίγραμμα του ταμπλό διακρίνονταν πλέον κι άλλα πρόσωπα. Η 26χρονη Κέλυ Χάρμον ισχυρίστηκε ότι είδε και το πρόσωπο του δολοφόνου.

Ο πατέρας της μικρής λώρας, ο λούις αρόγιο, πήρε τη γυναίκα του και τα άλλα 2 παιδιά του για να πάνε να δούν κι αυτοί το παράδοξο φαινόμενο. "Τα παιδιά μου δεν ήξεραν που πηγαίναμε", είπε αργότερα στους δημοσιογράφους. "Όμως μόλις φτάσαμε, διέκριναν κι αυτά το πρόσωπο της κόρης μου κι άρχισαν να φωνάζουν το όνομά της και να κλαίνε". Σημείωση : το ταμπλό βρισκόταν τρία χιλιόμετρα μακριά από το σημείο στο οποίο ανακαλύφθηκε το πτώμα της Λώρας.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013