Αστρική προβολή και όνειρα

Κάθε νύχτα όταν κοιμόμαστε, βλέπουμε όνειρα ανεξαρτήτως απο το άν θυμόμαστε μετά η όχι.οι εικόνες απο το υποσυνείδητο μας προβάλλονται στην εικονικη οθόνη του νού μας και γίνονται αληθινές,ενώ εμείς μετακομίζουμε απο τον πραγματικό μας κόσμο και συνεχίζουμε να υπάρχουμε στον κόσμο της προβολής. όμως δεν είναι όλες οι εικόνες που ονειρευόμαστε απλά νοητικές προβολές του υποσυνειδητού μας, κάποιες απο αυτές πράγματι συμβαίνουν σε μια παράλληλη πραγματικότητα,τόσο αμφισβητούμενη ανέκαθεν και απο τους πάντες,μιλάμε για το αστρικό επίπεδο που είναι το πρώτο απο απο τα δύο επίπεδα της πέμτης διάστασης.

τα όνειρα και η αστρική προβολή
σύμφωνα με τους μούλντον και κάρινγκτον υπάρχουν δύο τύποι αστρικής προβολής:
η αυθόρμητη και η πειραματική
στην πρώτη περίπτωση το άτομο που υφίσταται την εμπειρία βρίσκει τον εαυτό του ξαφνικά "έξω απο το σώμα", χωρίς να γνωρίζει γιατί είναι εκεί η πως του συνέβη αυτό. βρίσκεται εκτός του ίδιου του σωματός του και έχει την δυνατότητα, ίσως για πρώτη φορά, να το δεί χωρίς την βοήθεια του καθρέφτη. συνήθως εκείνη την στιγμή αισθάνεται ένα συγκλονιστικό φόβο για την ζωή του και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που γυρίζει πίσω στο σώμα του και ξυπνάει.

στήν δεύτερη περίπτωση το άτομο κάνει αποφασισμένα και πρόθυμα την συγκεκριμένη προσπάθεια να πετύχει την αστρική προβολή. σ''αυτήν την περίπτωση όταν ξυπνήσει, θα βρεθεί εκεί που κοιμήθηκε η θα ξυπνήσει μέσα στο όνειρο βρισκόμενος κάπου στον δρόμο της αστρικής πραγματικότητας, φυσικά στην καθημερινή πραγματικότητα σπάνια μπορεί να συμβεί μια πετυχημένη αστρική προβολή η απόσπαση του αστρικού σώματος απο το φυσικό διπλό, εκτός άν έχει προηγηθεί μια μεγάλη και υπομονετική εξάσκηση. όμως μέσα στα όνειρα, μέσα απο κάποιο μεγάλο νοητικό στρές η κάτω απο κάποιες συγκκριμένες συνθήκες που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα εσωτερικών δυνάμεων, το αστρικό σώμα μπορεί να αποσπαστεί και να φύγει σε ένα μεγάλο ταξίδι τρέχοντας με την ταχύτητα του φωτός. είναι πάντα συνδεδεμένο με το φυσικό του διπλό με μία ατελείωτη "ασημένια χορδή", η οποία είναι αόρατη σε φυσικά μάτια, σε περίπτωση που αυτή η χορδή έσπαγε το άτομο θα πέθαινε, αλλά αυτό σύμφωνα με τα δεδομένα της απόκρυφης επιστήμης δεν έχει συμβεί ποτέ.

οι δαίμονες του αστρικού κόσμου
οι περισσότεροι δάσκαλοι του συνειδητού ονειρέματος ισχυρίζονται ότι και στο αστρικό επίπεδο, όπως και σ'όλα τ'άλλα επίπεδα, υπάρχουν οι δυνάμεις του σκότους. πρόκειται για διάφορα όντα τα οποία οι περισσότεροι απο εμάς τα έχουμε δει σε άσχημα όνειρα και εφιάλτες. εφόσον τίποτε δεν είναι μόνο άσπρο η μαύρο, έτσι και σε ανώτερα επίπεδα δέν υπάρχουν μόνο οι καλές θεικές, υπάρχουν και οι αρνητικές, που ανήκουν σε κατώτερα επίπεδα, αλλά μπορούν και έρχονται στην πέμτη διάσταση και σε δύο επιπεδά της: το αστρικό και διανοητικό,δεν μπορούν να μας κάνουν κανένα φυσικό κακό, αλλά μπορούν να μας εμποδίσουν στην πνευματική μας ανάπτυξη, γι'αυτό άλλωστε βρίσκονται εκεί.


οπότε αν κάποτε επιτέλους βρεθείτε μετά απο πολυ προσπάθεια σε ένα απο τα δύο αστρικά επίπεδα, μη φοβηθείτε αν αναγνωρίσετε εκεί κάποιο απο τα φοβερά πρόσωπα απο τους παιδικούς σας εφιάλτες, σε κάποιον απρόσεκτο ταξιδιώτη θα εμφανιστούν ως άγιοι και θα πούνε διάφορα γλυκόλογα ψέματα,κάνοντας τα πάντα για να τον γυρίσουν πίσω και να τον φοβίσουν.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013