Εξωγήινο μωρό ή γενετική ανωμαλία;

Στα τέλη αυγούστου 2004, κάποιος βρήκε αυτές τις φωτογραφίες απο ένα ψηφιακό λεύκωμα. οι περίεργες φωτογραφίες ήταν από τη συλλογή της γιαγιάς του. ο άνθρωπος που τις ανακάλυψε έμεινε κατάπληκτος με αυτές τις παλιές φωτογραφίες! αμέσως, κάλεσε την γιαγιά του και τις έκανε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις φωτογραφίες.

του είπε ότι η δώρα, το μωρό που κρατάει στις φωτογραφίες, ήταν ένα παράξενο παιδί ανίκανο να περπατήσει, να μιλήσει, και να επικοινωνήσει αληθινά με οποιαδήποτε μορφή, αλλά κάπως ήξεραν πάντα πότε χρειαζότανε και πότε ήθελε κάτι.

επίσης δήλωσε ότι πολλά χρονικά παράξενα πράγματα συνέβαιναν όταν ήταν δίπλα της , και ήταν σαν να χρησιμοποιούσε τηλεπάθεια του "μυαλού της" για να την προσέχουν,πράγματα κινούνταν χωρίς να αγγιχτούν και είχε πάντα μια αύρα γύρω της.

την ονόμασε "δώρα απο το ελληνικό (δώρο)" αλλά δεν του είπε η γιαγιά του εάν το είχε γεννήσει ή εάν ήταν πράγματι ένα δώρο από επάνω ή απο αλλού. τη νύχτα του θανάτου της, η γιαγιά του είπε σε όλους ότι η δώρα θα τους άφηνε σύντομα, είχε δει τους αγγέλους επάνω από το κρεβάτι της και είχαν έρθει να την πάρουν πίσω στο σπίτι.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013