Κι όμως υπάρχουν...

Σας ταλανίζει κι εσάς το πολυσυζητημένο ερώτημα για την ύπαρξη ζωής στο διάστημα; Απασχολεί τις υπαρξιακές αναζητήσεις σας και στοιχειώνει τους στοχασμούς σας;

Κι όμως, ο Ρώσος αστροναύτης, Βλαντιμίρ Κοβαλένοκ μπορεί να σας δώσει την απάντηση… γιατί, όπως ισχυρίζεται, ήρθε σε επαφή με εξωγήινους και μάλιστα "στο σπίτι τους" στο διάστημα. Όχι, δεν πρόκειται για ευφάνταστη φάρσα, αλλά για γεγονός. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Κοβαλένοκ και απορεί που οι άλλοι συνάδελφοί του δεν έχουν προβεί σε ανάλογες ανακαλύψεις, αλλά τηρούν σιγή ιχθύος.

Συγκεκριμένα, ο παρασημοφορημένος αστροναύτης δηλώνει ότι στις 217 μέρες από το 1977 έως το 1982, που παρέμεινε στο διαστημικό σταθμό Σολγιούτ 6 συνάντησε πολλά UFO, ένα από τα οποία και εξερράγη μπροστά στα έντρομα μάτια του.

Στη σφαίρα του ανεξήγητου

Την πιο συγκλονιστική στιγμή στιγμή του στο μακρινό διάστημα την έζησε όταν ένα άγνωστης ταυτότητας πλάσμα εξερράγη μπροστά στα μάτια του.

Ήταν το 1981, όταν ένα παράξενο ον, πολύ μικρών διαστάσεων εμφανίστηκε μπροστά του. Ο ίδιος, όμως, δεν τρόμαξε και κατάφερε να βρει το κουράγιο και την ψυχραιμία να αντιδράσει και να φωνάξει στο συνάδελφο να φέρει τη φωτογραφική μηχανή για να το απαθανατίσουν.

Ωστόσο, η προσπάθειά του αποδείχτηκε μάταιη καθώς το εξωγήινο πλάσμα μόλις αντιλήφθηκε την κινητοποίησή των αστροναυτών εξερράγη αφήνοντας πίσω του μόνο μια στήλη καπνού. Πριν σβήσουν οριστικά τα ίχνη του, ο Κοβαλένοκ επικοινώνησε με τη βάση ελέγχου για να ερευνήσουν το απροσδόκητο γεγονός.

"Δεν ξέρουμε τι συνέβη εκείνη τη μέρα, αλλά σίγουρα, ό,τι κι αν έγινε δεν το γέννησε η φαντασία μου".

Και ίσως δεν έχει άδικο καθώς, όντως, το κέντρο ελέγχου επιβεβαίωσε ότι κάτι παράξενο διαδραματίστηκε κοντά στον Σολγιούτ καθώς οι μετρήσεις έδειξαν ασυνήθιστα υψηλά ποσοστά ραδιενέργειας, την ώρα, που ο Κοβαλένοκ καταμαρτυρούσε την έκρηξη του εξωγήινου.

Αλήθεια ή φαντασιώσεις; Δε μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά... αλλά να ελπίζουμε ότι θα ρίξουν φως στο πιο καλά κρυμμένο μυστικό του σύμπαντος.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013