Η απόκρυφη ναζιστική τεχνολογία

Η ναζιστική Γερμανία είχε κατασκευάσει, το γνωρίζουμε από φήμες που κυκλοφορούν, ιπταμένους δίσκους μέσω των εταιρειών της Θούλης και της Βριλ (Βριλ, επίσης, είναι ένα είδος ενέργειας, η οποία βρίσκεται συσσωρευμένη μέσα στον πυρήνα του ουρανίου, με το οποίο κινούνταν οι δίσκοι, υπάρχει επίσης στην γερμανική μυθολογία και λέγεται ότι κινεί τα πάντα). . Ο γερμανός ερευνητής Γιαν Βαν Χέλσινγκ, και πολλοί άλλοι, έδωσαν λεπτομέρειες για ένα μέρος της τεχνολογίας που δημιουργήθηκε το 1934, όπως το μαχητικό vril-1, vril-7 και το haunebu 1, 2 και 3. αυτά και άλλα ιπτάμενα μαχητικά οχήματα ήταν γνωστά στους συμμάχους ως μαχητικά-φαντάσματα (foo-fighters). Ο Γουέντελ Στίβενς, πιλότος των ΗΠΑ, λέει ότι αυτά τα μαχητικά-φαντάσματα ήταν μερικές φορές γκριζοπράσινα και μερικές φορές πορτοκαλοκόκκινα.

Επίσης, πλησίαζαν τα αεροπλάνα σε απόσταση 5 μέτρων και ύστερα έμεναν εκεί κολλημένα, δεν μπορούσαν να τα καταρρίψουν τα αεροπλάνα αλλά τα ανάγκαζαν να προσγειωθούν. Οι γερμανικοί ιπτάμενοι δίσκοι είχαν προφανώς πολλά τεχνολογικά προβλήματα που φανερώθηκαν μετά το τέλος του πολέμου (μερικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα αεροσκάφη αυτά είχαν και αυτόματα όπλα). Το 1938, σύμφωνα με αρκετούς ερευνητές του θέματος, ξεκίνησε μια γερμανική αποστολή στον νότιο πόλο με το αεροπλανοφόρο Σβάμπενλαντ. Εκεί δημιουργήθηκε μια βάση με το όνομα νέα Σουαβία και έγινε μια μεγάλη βάση των ναζί.

Επίσης είχαν υπό την κατοχή τους διάφορα αλλά όπλα, που σήμερα στην γνωστή τεχνολογία δεν κατέχουμε, όπως υπερηχητικά αεροπλάνα και ίσως να είχαν ακόμη και «πυροβόλα τυφώνων»! Την παραπάνω τεχνολογία λέγεται ότι την πήραν από τους μάγους μπόνπος (οι μάγοι είχαν τα σχέδια και την γνώση για την κατασκευή). Οι μάγοι μπόνπος είναι κάποιοι θιβετιανοί μοναχοί που υπάρχουν μέχρι και σήμερα(της αίρεσης μπον). Οι συγκεκριμένοι μάγοι λέγετε ότι την γνώση αυτή την πήραν από επαφή που είχαν με έναν εξωγήινο πολιτισμό και από μελέτη αρχαιοελληνικών χειρογράφων. Ο εξωγήινος πολιτισμός τους έδωσε κάποιους λίθους κυκλικού σχήματος με μια τρύπα στην μέση και είχαν πάνω σχέδια για την κατασκευή διαπλανητικού σκάφους και όχι μόνο. Έπειτα από μελέτη αυτών των σχεδίων τα αποτελέσματα οι μάγοι τα έδωσαν στο Χίτλερ. Επίσης, οι δίσκοι των Ντρόπα έχουν μέσα τους άγνωστης ταυτότητας μέταλλα.

Από τους μάγους ακόμη εμπνεύσθηκε ο Χίτλερ την σβάστικα ή αγκυλωτό σταυρό όταν ήρθε σε επαφή μαζί τους. Οι μάγοι είχαν σαν σήμα ένα είδος μαιάνδρου, το οποίο σχημάτιζε σβάστικα. Μετά από κάποιες επεμβάσεις και μετατροπές, που έκανε ο Χίτλερ στο σήμα των μάγων, διαμόρφωσε το δικό του σήμα. Έπειτα λέγεται ότι μετά την νίκη τους επί των γερμανών-ναζιστών πήγαν στην βάση τους και τα «έκλεψαν» οι αμερικάνοι και ίσως έτσι εξηγείται η θέαση στους ουρανούς μετά το τέλος του παγκοσμίου πολέμου, που το φαινόμενο των UFO τότε γνώριζε έξαρση (δηλαδή τα μετέφεραν στην Αμερική οι αμερικανοί χρησιμοποιώντας τα). Τώρα ίσος να τα κατέχουν οι αμερικάνοι και τα επεξεργάζονται σε μυστικά εργαστήρια όπως η area 29 και 51 για την περαιτέρω αναβάθμισή τους, επειδή όπως προανέφερα ήταν ελαττωματικά και μη ολοκληρωμένα. Κάποιοι όμως άλλοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αυτή η βάση λειτουργεί μέχρι σήμερα και ότι οι ναζί έχουν τον έλεγχο εκεί. Πάνω σε αυτό το θέμα έχει αναφερθεί και το περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ. Ένα απόσπασμα εδώ: «Κατά την εταιρεία της θούλης, ο θεός της παλαιάς διαθήκης έδωσε εντολή στους εβραίους να φέρουν την κόλαση στην γη και αυτή είναι η αιτία που ο κόσμος σπαράσσεται από πολέμους και συγκρούσεις.»

«Η εταιρεία της θούλης γνώριζε τα πάντα για τη παγκόσμια εβραϊκή συνομωσία και τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.»

«Ο Χέλσινγκ περιγράφει τις τηλεπαθητικές επαφές της εταιρείας Βριλ με τους εξωγήινους που κατοικούν στο ηλιακό σύστημα αλδεβαράν, στον αστερισμό του Ταύρου, σε απόσταση 68 ετών φωτός από τη γη.»

«Οι εξωγήινοι αποκαλύπτουν ότι η κυρίαρχη φυλή των ξανθών ανθρώπων-θεών άρχισε να αποικίζει άλλα πλανητικά συστήματα πριν από 500 και πλέον δισεκατομμύρια χρόνια. Στο δικό τους σύστημα, εγκαταστάθηκαν στον πλανήτη Μαλόνα (που τώρα αποτελεί την ζώνη των αστεροειδών), στον πλανήτη Aρη (όπως μαρτυρούν οι μεγάλες πυραμίδες και το πρόσωπο στην Κυδωνία)και στην γη, συγκεκριμένα στην Μεσοποταμία, όπου συγκρότησαν την κυρίαρχη κάστα των Σουμερίων. Οι ομοιότητες ανάμεσα στην αλδεβαράν-σουμερική και την γερμανική γλώσσα μαρτυρούν την εξωγήινοι προέλευση των Αρίων γερμανών. Με την βοήθεια των Αλδεβαράνων, η εταιρεία Βριλ κατασκεύασε μια χρονομηχανή, με βάση τις αρχές της αντιβαρύτητας. Η τεχνολογία αυτή οδήγησε στους εκπληκτικούς γερμανικούς ιπταμένους δίσκους τύπου haunebu και vril, που κατασκευάσθηκαν υπό την αιγίδα των ες-ες.» «Συνολικά, το γερμανικό ράιχ διαθέτει σήμερα ένα στρατό έξι εκατομμυρίων ανδρών, στον οποίο περιλαμβάνονται και έποικοι από τον αλδεβαράν, και ένα στόλο 22 χιλιάδων ιπταμένων δίσκων.»

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013