Απατεώνας της wall street ή ταξιδιώτης του χρόνου

Σε ένα τόσο αμφίβολο και ριψοκίνδυνο χώρο όπως αυτό του Χρηματιστηρίου (στμ. εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά από τέτοιους πόνους), θα μπορούσατε να φανταστείτε έναν άνθρωπο να κάνει 126 συναλλαγές σε διάστημα δύο εβδομάδων με αρχικό κεφάλαιο 800 $ και να καταφέρνει να έχει κέρδος από ρευστοποιήσεις 350.000.000 $. Κι όμως το ανήκουστο αυτό γεγονός εκτυλίχθηκε στο χρηματιστήριο της Wall Street.

Πιο ανήκουστη όμως ήταν η ιστορία που ξεφούρνισε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ο άνθρωπος που κατάφερε να έχει αυτά τα κέρδη.
Έτσι απλά οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε έναν 'Ταξιδιώτη του Χρόνου' από το 2.256 μ.Χ. !!!

Ο λόγος για τον 44χρονο Andrew Carlssin ο οποίος συνελήφθη στις 28-1-2003 αφού όλοι πια στη Wall Street ήταν πεπεισμένοι ότι .. 'κάποιο λάκκο είχε η φάβα'.

Ο μόνος τρόπος να είχε πετύχει αυτά τα υπέρογκα κέρδη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα έπρεπε να ήταν κάποια υποκλοπή πληροφοριών.

Όλα τα σημάδια έδειχναν μια καλοστημένη κομπίνα.
Όμως ο Carlssin ξάφνιασε τους πάντες στην 4ωρη κατάθεσή του, ισχυριζόμενος ότι δεν υπέκλεψε καμία πληροφορία, απλά γνώριζε για την εξέλιξη των συναλλαγών επειδή ο ίδιος ήταν ένας 'ταξιδιώτης του χρόνου', ένας άνθρωπος που ήρθε απ' το μέλλον !!!

Ο Carlssin ισχυρίστηκε επίσης ότι στους ανθρώπους του 2.256, η εποχή έχει καταγραφεί σαν μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, την οποία αυτός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί.

Ο ίδιος είχε ένα ηθικό δίλημμα για το αν έπρεπε να εκμεταλλευτεί αυτή του τη γνώση και είχε αρχικά αποφασίσει όπως λέει να 'το κάνει να φαίνεται αληθινό' εναλλάσσοντας τα κέρδη με χασούρες.
Όμως ο πειρασμός ήταν μεγάλος και .. έπεσε με τα μούτρα και δίχως ενδοιασμούς στο ρευστό.

Όταν όμως οι αστυνομικοί ζήτησαν να τους αποκαλύψει άλλα ιστορικά γεγονότα της εποχΤς μας, ο Carlssin τήρησε 'σιγή ιχθύος'.

Παρεμπιπτόντως τι νομίζετε ότι τον ρώτησαν οι αστυνομικοί;
Μα φυσικά για την κρυψώνα του Μπιν Λάντεν, αλλά και για τη θεραπεία του AIDS.

O Carlssin κράτησε επίσης το στόμα του ερμητικά κλειστό, για το πού βρίσκεται η μηχανή του χρόνου με την οποία ταξίδεψε, επειδή όπως δήλωσε φοβόταν ότι η τεχνολογία της θα έπεφτε σε λάθος χέρια. (στμ. Γι' αυτό βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά).

Οι αστυνομικοί βέβαια δεν πιστεύουν την τρελή ιστορία του Carlssin και δηλώνουν απ' τη μεριά τους ότι έχουν όλη την υπομονή να περιμένουν, μέχρι ο 'ταξιδιώτης του χρόνου' να αποκαλύψει τα μυστικά της μεγάλης κομπίνας που έστησε.

Αυτό όμως που τους δυσκολεύει είναι ότι άνθρωπος με τα στοιχεία 'Andrew Carlssin' δεν υπήρξε ποτέ .. μέχρι τον Δεκέμβριο του 2002 !!!

Το ζήτημα είναι: βρισκόμαστε μπροστά σε μια τέλεια και καλοστημένη απάτη ή σε ένα φαινόμενο κατάλληλο να καταγραφεί στα .. X-Files;

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013