Βρήκαν ποιος σκότωσε τελικά την Μαύρη Ντάλια;

Βρήκαν ποιος σκότωσε τελικά την Μαύρη Ντάλια;
Ένας συνταξιούχος ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες ισχυρίζεται ότι μετά από έρευνα βρήκε ποιος είναι ο... δολοφόνος της Elizabeth Short, γνωστής και ως Μαύρης Ντάλιας.
Ο λόγος για τον Steve Hodel που ισχυρίζεται ότι ο δολοφόνος της 22χρονης Short ήταν o πατέρας του George.
Ήταν στις 15 Ιανουαρίου το 1947 που το σώμα της νεαρής βρέθηκε σε ένα χωράφι στο πλάι μιας πολυσύχναστης λεωφόρου στο νότιο Λος Άντζελες.
Αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή αναφέρουν ότι το άψυχο σώμα της 22χρονης ήταν κομμένο στη μέση και δεν είχε σταγόνα αίμα. Το πρόσωπό της είχε κακοποιηθεί βάναυσα. Ο δολοφόνος της Μαύρης Ντάλιας είχε κόψει τις άκρες του στόματος μέχρι τα αυτιά.
Παράλληλα είχε επίσης πολλές μαχαιριές στους μηρούς και στα στήθη της και μάλιστα είχαν αφαιρεθεί ολόκληρα κομμάτια δέρματος.
Το πτώμα είχε πλυθεί και είχε καθαριστεί επιμελώς και ο δολοφόνος το είχε τοποθετήσει με τα χέρια πάνω από το κεφάλι και με τα πόδια ανοικτά.
Ο Hodel υποστηρίζει ότι ο πατέρας του ήταν ένας κατά συρροή δολοφόνος υπεύθυνος γι άλλες δέκα ανεξιχνίαστες δολοφονίες νεαρών γυναικών στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 40.
"Ήταν ένας Δόκτωρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ", λέει και προσθέτει: "Δυστυχώς ο Μίστερ Χάιντ υπερίσχυσε και έβγαλε ό,τι πιο κακό είχε μέσα του».
Μετά τον θάνατο του πατέρα του το 1991 ο Hodel βρήκε στοιχεία που οδηγούσαν στον δολοφόνο της Μαύρης Ντάλιας.
Ο ντετέκτιβ πιστεύει ότι ο πατέρας του George, σκότωσε την Μαύρη Ντάλια στο σπίτι τους το γνωστό Sowden House στο Χόλιγουντ.
Το Νοέμβριο του 2012, ο Hodel επισκέφθηκε το πατρικό του στο Λος Άντζελες και με την βοήθεια ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου βρήκε σε τέσσερα σημεία στο υπόγειο ενδείξεις ανθρώπινου DNA.
Σύμφωνα με τον ίδιο ο πατέρας του το έσκασε για την Ασία στο τέλος της δεκαετίας του 1940 αφήνοντας πίσω την οικογένειά του.
Από την στιγμή που βγήκε στην σύνταξη, ο ντετέκτιβ έχει γράψει για τους άλυτους φόνους στο Χόλιγουντ και με το βιβλίο του "Ο εκδικητής της Μαύρης Ντάλιας" έκανε ευρέως γνωστές τις υποψίες του ότι ο πατέρας του ήταν ο δολοφόνος.
Ποια ήταν η Μαύρη Ντάλια
Η Elizabeth Short γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1924 στη Βοστόνη της Μασαχουσέτης, με τον πατέρα να εγκαταλείπει τη μητέρα και τα πέντε κορίτσια όταν η Elizabeth ήταν 5 ετών. Σε ηλικία 16 ετών ωστόσο, η έφηβη Elizabeth θα εγκατέλειπε το πατρικό της και θα μετακόμιζε στην Καλιφόρνια για να ζήσει με τον πατέρα της και να κυνηγήσει φυσικά το κινηματογραφικό όνειρο.
Το 1944, η Elizabeth βρέθηκε στο Μαϊάμι, όπου και γνώρισε τον «Ιπτάμενο Τίγρη» Major Matt Gordon, με τον οποίο ερωτεύτηκαν σφοδρά. Τον Ιούλιο του 1946, η Elizabeth μετακομίζει εκ νέου στην Καλιφόρνια και διαμένει στο σπίτι πρώην συντρόφου της. Η σχέση δεν θα κρατούσε για πολύ και η κοπέλα βρέθηκε και πάλι στους δρόμους.

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013