Στενές επαφές αστροναυτών με εξωγήινους

Σύμφωνα με τον πρώην εργαζόμενο στη NASA Otto Binder, αρκετοί ανεξάρτητοι παρατηρητές, οι οποίοι είχαν τις δικές τους εγκαταστάσεις σύλληψης VHF σημάτων με δυνατότητες ανάλογες ή και ανώτερες της NASA, συνέλαβαν τις ακόλουθες συνομιλίες στις 21 ιουλίου, όταν το ΑΠΟΛΛΩΝ 11 προσεδαφίστηκε και καθώς ο άμστρονγκ και ο όλντριν έκαναν μια βόλτα γύρω απο το όχημα τους. .

Ξαφνικά ο Αμστρονγκ αναφώνησε "Μα τι είναι αυτό; "Μόνο αυτό θέλω να μάθω!
(NASA): "Τι υπάρχει εκεί; "Ακολουθούν παράσιτα, μακρά διακοπή επικοινωνίας και τελικά ο Άμστρονγκ απαντά: "Αυτά τα "μωρά"είναι τεράστια, κύριε. Απίστευτα τεράστια.

Σας αναφέρω ότι υπάρχουν και άλλα σκάφη στη μακρινή πλευρά του κρατήρα(που ήταν κοντά τους) είναι στη σελήνη και μας παρακολουθούν.Όχι, όχι, δεν είναι οφθαλμαπάτη ".

Χιούστον: "Μα τι γίνεται εκεί; Τι πρόβλημα υπάρχει; "

Αστροναύτες: "Είναι εδώ κάτω από την επιφάνεια. "

Χιούστον: "Τι είναι εκεί; " Ακολουθούν παρεμβολές, ολιγόλεπτη διακοπή της επικοινωνίας και οι δύο αστροναύτες αναφέρουν τα εξής "παρατηρήσαμε μερικούς"επισκέπτες".Ήταν εδώ και παρατηρούσαν τα όργανα ".

Χιούστον: "Παρακαλώ επαναλάβετε!! "

Αστροναυτες: "Όπως αναφέραμε, υπάρχουν και άλλα σκάφη στη μακρινή πλευρά του κρατήρα. "

Χιούστον: "Επαναλάβετε. "

Αστροναύτες: "Ας ηχήσουμε το τροχιακό...625 σε 5...Έγινε σύνδεση του αυτόματου ρελέ.Τώρα θα τα βιντεοσκοπήσω, όμως τα χέρια μου τρέμουν και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Άραγε τα βιντεοσκοπεί;Μόνο ο Θεός γνωρίζει αν αυτές οι καταραμένες κάμερες έχουν καταγράψει κάτι. " Χιούστον: "Τα βιντεοσκοπήσατε; "

Αστροναύτες: "Όχι δεν έχω άλλο φίλμ.Τρείς βολές(Shots)από τα UFO ή ότι άλλο είναι τις κατέστρεψαν. "

Χιούστον: "Έχεις άλλα νέα για τα UFO; "

Αστροναύτες: "Είναι σταθερό στο ίδιο σημείο και μας παρατηρούν. "

Χιούστον: "Τους καθρέφτες, τους καθρέφτες, τους θέσατε σε λειτουργία; "

Αστροναύτες: "Ναι, είναι στο σωστό σημείο. "


Απο εδώ και πέρα φίλοι μου βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα. Άραγε πόσες τέτοιες επαφές να έχουν γίνει με τους αστροναύτες μας που βγαίνουν στο Διάστημα;

alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013