Χρονοταξιδιώτες


Αν κάποτε στο μέλλον, καταφέρουμε να χειριστούμε όπως θέλουμε το χρόνο (κάτι που είναι πάρα πολύ πιθανό), τότε αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα πως αυτή τη στιγμή ανάμεσά μας κυκλοφορούν χρονοταξιδιώτες από το μέλλον.

Οι χρονοναύτες ζουν ανάμεσά μας. Ίσως ακόμη και αυτά τα ufo να μην είναι παρά χρονομηχανές, και οι επιβάτες τους να είναι άνθρωποι από το μέλλον ή ακόμη και οι μελλοντικοί μας εαυτοί που μας παρατηρούν, αναλύοντας την ζωή του παρελθόντος τους. Όσο εξωφρενικό κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο, οι σωστά σκεπτόμενοι άνθρωποι θα παραδεχτούν ότι είναι πολύ πιθανό.

Φανταστείτε ιστορικούς του μέλλοντος μαζί με τους μαθητές τους, να ταξιδεύουν στο παρελθόν για να μελετήσουν την ιστορία Live. Φυσικά, κυκλοφορούν ανάμεσά μας μεταμφιεσμένοι με συμβατική εμφάνιση και συμπεριφορά.

Φανταστείτε ότι κάποιοι στρατιώτες στους πολέμους του ιράκ είναι χρονοταξιδιώτες που συμμετέχουν στα περιστατικά που τους ενδιαφέρουν να παρακολουθήσουν. Ίσως και κάποιοι πρόσφυγες, που χαιρετούν τα τηλεοπτικά μας συνεργεία, από τα τρακτέρ πάνω στα οποία μετακινούνται από μέρος σε μέρος στις εμπόλεμες περιοχές. Δεν ξέρουμε αν οι σφαίρες μπορούν να τους βλάψουν.

Δεν ξέρουμε αν μπορούν να παρέμβουν στα γεγονότα, έχοντας εποπτεία πάνω στις αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκάλεσαν αυτά τα γεγονότα στο μέλλον από το οποίο έρχονται . δεν ξέρουμε αν κάποιες από τις σημαντικές προσωπικότητες στην ιστορία της ανθρωπότητας, ήταν στην πραγματικότητα ταξιδιώτες από το μέλλον της, που αποφάσισαν να αλλάξουν κάποια πράγματα στη ροή του χρόνου των περιστατικών της.

Δεν ξέρουμε αν οι πόλεμοι ή τα αντίθετα φιλοσοφικά ή κοινωνικά ρεύματα, δημιουργούνται από αντίπαλες παρατάξεις χρονοταξιδιωτών που προσπαθούν να επιβάλλουν ο καθένας τη δική τους άποψη στην εξέλιξη των γεγονότων και των ιδεών της ανθρωπότητας. Ομάδες ανθρώπων που έχουν την αποστολή να τροποποιήσουν το παρελθόν, για να μεταβάλλουν το μέλλον, όπως θα συμφέρει σε ένα χωροχρονικό κέντρο εξουσίας. Και ομάδες αντίστασης που προσπαθούν να τους αποτρέψουν να το πετύχουν.

alitoteam


Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013