[video] Μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι;

Καταρχάς, να πούμε ποιος είναι ο άνθρωπος που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Πρόκειται για τον Neil deGrasse Tyson, ο οποίος είναι αστροφυσικός, κοσμολόγος, σχολιαστής επιστημονικών θεμάτων, παρουσιαστής και διευθυντής στο Πλανητάριο Χέιντεν. Για πολλούς, είναι ο κύριος υπαίτιος για το ενδιαφέρον του κοινού προς την επιστήμη. Την επικοινωνεί απλά, και γι' αυτό είναι τόσο αγαπητός στον κόσμο που ενδιαφέρεται για την επιστήμη.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Neil deGrasse Tyson, απαντά σε πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα όπως Είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν; Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες; Και αν υπάρχει, είναι ανεπτυγμένη όσο η δική μας; Οι εξωγήινοι, έχουν κάνει διαπλανητικά ταξίδια; Μας έχουν επισκεφθεί;

Όσους και να ρωτήσεις, θα πάρεις πολλές και διαφορετικές απαντήσεις με επικρατέστερες κάποιες θεωρίες με έντονο το αναπόδεικτο στοιχείο. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι' αυτές τις θεωρίες.
 
Ο Neil deGrasse Tyson, εκτός των άλλων, μας συμβουλεύει από την εμπειρία του πως να αναζητήσουμε μια απάντηση, φιλτράροντας την πληροφορία από τα σκουπίδια.

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013