Παράξενα πλάσματα βρέθηκαν σε αρχοντικό στο Λονδίνο

Περίπου πριν από 50 χρόνια στο Λονδίνο, γκρέμιζαν παλιά αρχοντικά για την κατασκευή νέων.
Σε αυτά τα αρχοντικά ήταν συμπεριλαμβανομένου και το σπίτι, που κάποτε ανήκε στον Thomas Theodore Merlin. Στο υπόγειο του κτιρίου αυτού βρέθηκαν αρκετές χιλιάδες παλιά σφραγισμένα ξύλινα κιβώτια

Με το άνοιγμα τους οι οικοδόμοι έμειναν άναυδοι καθώς ανακάλυψαν σκελετούς και μυθικά πλάσματα (νεράιδες, βαμπίρ, κέρατα λαγοί, λυκάνθρωπους, και ούτω καθεξής).Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ακούσει διάφορες ιστορίες για παράξενα και άγνωστα πλάσματα.
Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αποκαλύψουμε τα μικρά μυστικά από αυτά τα πλάσματα και να σας πούμε περισσότερα για τον Thomas Theodore Merlin.


Σε γενικές γραμμές, η ταυτότητα αυτού του προσώπου είναι εμπλεκόμενη σε διάφορους θρύλους. Είναι γνωστό ότι γεννήθηκε στο μακρινό 1782. Η μητέρα του Merlin πέθανε στη γέννα. Ανατράφηκε από τον πατέρα του αγοριού, του οποίου το όνομα ήταν Έντουαρντ. Ήταν αυτός που επηρέασε τις προοπτικές του αγοριού, καθώς ήταν λάτρης του πολύ απόκρυφου.




Ο Edward και ο γιος του ταξίδεψαν στον κόσμο συλλέγοντας διάφορα αντικείμενα. Ο Thomas επέζησε μετά το θάνατο του πατέρα του, ήταν πολύ δύσκολο, αλλά βρήκε τη δύναμη να επιστρέψει στον ακαδημαϊκό κόσμο. Ο Thomas εργάστηκε για τα σύλλεγε αντικείμενα και ξάφνιαζε συνέχεια την επιστημονική ελίτ.


Ο Thomas Merlin προσπάθησε να δείξει τη συλλογή του με τα πλάσματα του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το τοπικό συντηρητικό ακροατήριο το θεώρησε κακή ιδέα, και η περιοδεία έπρεπε να διακοπεί.








Με την πάροδο του χρόνου, το σπίτι μεταφέρθηκε στο σπίτι των παιδιών Merlin Tenbridzhskomu, φέρεται με την προϋπόθεση να μην ανοίξουν το υπόγειο. Αλλά στη δεκαετία του 1960 κάποιος το άνοιξε … Τώρα είναι ένα μουσείο του Merlin.

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013