Οι μυστικοί κοσμοκράτορες του εσωτερικού της Γης

Πιστεύετε στην ύπαρξη άλλων όντων που ζουν βαθιά κάτω από την επιφάνεια; Ο διευθυντής του κέντρου UFO στην Τασκένδη, του Ουζμπεκιστάν, Σεργκέι Azadov δεν είχε ποτέ φανταστεί ότι υπήρχαν στην πραγματικότητα, όταν κάποιος του έδωσε μια φωτογραφία ενός "πλάσματος" να βγαίνει κάτω από την επιφάνεια.

Αυτό συνέβη στο Ουζμπεκιστάν, όταν ήταν ακόμη τμήμα της Σοβιετικής Ένωσης. Καθώς τρυπούσαν την έρημο στην αναζήτηση πετρελαίου ξαφνικά πήρε φωτιά, με απότομο βρυχηθμό. Ο στρατός ήρθε αμέσως να σβήσει τη φωτιά, και όταν υποχώρησε, ακούστηκε κάτι απόκοσμο. Στρατιώτες και εργάτες της πετρελαικής εταιρείας, έμειναν εμβρόντητοι ακούγοντας θρήνο και κραυγές ανθρώπων που έρχονταν κάτω από την επιφάνεια. Στη συνέχεια, ένα πύρινο γενειοφόρο "ον" πήδηξε έξω. Ήταν η φωτογραφία που είδε ο Σεργκέι Azadov και λέγεται ότι βρίσκεται ακόμη στην κατοχή της υπηρεσίας ουφολόγων του Ουζμπεκιστάν.

Κάποιοι γεωλόγοι άκουσαν ανθρώπινους ψιθύρους ανθρώπους σε βαθιές τρύπες πετρελαίου. Στη Σιβηρία, καταγράφηκαν ανθρώπινες πένθιμες κραυγές -βογγητά από μια πολύ βαθιά τρύπα σε ένα οροπέδιο μεταξύ της Αράλης και Κασπίας Θάλασσας.Τα στοιχεία στάλθηκαν στη Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών για περαιτέρω μελέτες, αλλά οι ερευνητές δεν τα έλαβαν, σοβαρά, και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.


Όλες οι αρχαίες θρησκείες του πλανήτη αναφέρουν ένα υπόγειο βασίλειο. Ορισμένα στοιχεία περιγραφής, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Αναφέρουν ότι ο "υποχθόνιος" πληθυσμός" αποτελείται από «κυρίους» και οι άνθρωποι πηγαίνουν εκεί μετά το θάνατό τους, και παίρνουν τη μορφή σκιάς.
Οι προσπάθεια συγκέντρωσης πληροφοριών για τους υποχθόνιους «κυρίους» , υπήρχε πάντα σε όλες τις εποχές, ακόμα και τώρα, στη σύγχρονη εποχή. Ο ρώσος ερευνητής Νικολάι Rerich ήταν ο πρώτος που οργάνωσε μια αποστολή στη θρυλική μυστική περιοχή της "Shambala" που βρίσκεται μακριά από τα μάτια των ανθρώπων στα βουνά των Ιμαλαΐων, και κατοικείται από «δασκάλους» της Λευκής Αδελφότητας.Λέγεται μάλιστα ότι η αποστολή του ήταν επιτυχής, και είχε φέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στην κυβέρνηση της Σοβιετικής Ένωσης.


Είναι γνωστό επίσης ότι η Γερμανία του Τρίτου Ράιχ Waffen SS διοργάνωνε αποστολές στην Shambala. Η δομή και οι στόχοι της οργάνωσης ήταν ίδιες με των μυστικών ταγμάτων που υπήρχαν στη Γερμανία πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Η οργάνωση, καθώς και οι οδηγίες, ήθελαν το μυστικό των πλασμάτων με την υπεράνθρωπη δύναμη που υπήρχαν κάτω από την επιφάνεια της Γης να μην αποκαλυφθεί ποτέ. 


Μερικοί ερευνητές αναφέρουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ, κατείχε υπεραισθητική ικανότητα.Όταν ήρθε στην εξουσία,υποστήριξε την θεωρία της κούφιας Γης και μάλιστα την ανακοίνωσε επίσημα. Ο ρώσος ερευνητής Σεργκέι Zubkov αναφέρει ότι το Τρίτο Ράιχ είχε ως στόχο τη βοήθεια των «κυρίων», στην ενεργό συμμετοχή τους στην αναδιοργάνωση του κόσμου.Επίσης έστελνε αποστολές στο Θιβέτ και τα Ιμαλάια. Η πρώτη αποστολή στην έρευνα της Shambala ξεκίνησε το 1931. Η αποστολή - που δεν ήταν η μοναδική - απέτυχε να ανακαλύψει κάποια είσοδο στον υπόγειο κόσμο, αλλά έφερε πολλά χειρόγραφα του Θιβέτ στη Γερμανία, που απέδειξαν την ύπαρξη των Νεφελίμ.


Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013