Από πού ερχόμαστε, που είμαστε, και που πάμε ;

Πολλοί στην εποχή μας λόγω της υπερπροπαγάνδας αλλα και λόγω της αδυναμίας της εκκλησίας να διατυπώσει μη ξύλινο λόγο τείνουν να γίνουν ή ήδη είναι άθεοι ή θεϊστές

Άθεος είναι εκείνος που θεωρεί οτι δεν υπάρχει υπέρτατος Δημιουργός Νούς όπως έλεγε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος , οι σοφοί της αρχαίας Ελλάδας και όχι μόνο , αλλα και αρχαία κείμενα

Θεϊστής είναι εκείνος ο οποίος πιστεύει οτι πράγματι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που κατευθύνει τα πάντα η οποία όμως δεν μας έχει αποκαλυφθεί και οτι οι κανόνες της ηθικής δεν έχουν οριστεί απο αυτή τη δύναμη ούτε ισχύουν τα περι παραδείσου και κολάσεως.

Στον θεϊσμό οδηγούνται πολλοί , με ευθύνη των θρησκειών και βεβαίως και της Χριστιανικής πίστης , επειδή δεν κατόρθωσε η εκκλησία απο τον πνευματικό μεσσαίωνα που επιβλήθηκε απο τον Θεοδόσιο και τους Πατέρες της εκκλησίας απο το 380 μ.Χ , να αποδώσει λόγο απλό
και πειστικό που να δίνει κάποια λογικοφανή εξήγηση στα διάφορα μυστήρια του κόσμου

Είναι δεδομένο οτι καμία θρησκεία δεν μπορεί να δώσει μια σαφή εικόνα και σαφης απαντήσεις στα πραγματικά ερωτήματα και αυτό διότι οι θρησκείες φτιάχτηκαν για να παραπλανούν και να χωρίζουν τους ανθρώπους, έτσι πολλοί όπως είπαμε έχουν γίνει Άθεοι η θειστές καθώς τα ερωτήματα τους δεν μπορούν να απαντηθούν αφου οι απαντήσεις που παίρνουν απο την όποια θρησκεία δεν έχουν μαθηματική και λογική υπόσταση και για να το πούμε πιο απλά δεν "δένουν" μεταξύ τους στο πάζλ των παγκόσμιων γεγονότων της ιστορίας του κόσμου.

Το σύνολο των αρχαίων κείμενων από κοινού μας λένε ότι ο Τριαδικός Θεός Δημιουργός είχε δημιουργήσει ποικιλόμορφα όντα , μυριάδες μυριάδων . , αναρίθμητα , που στις μέρες μας γενικά και αόριστα ονομάζουμε αγγελικά πλάσματα που με την σειρά τους δημιούργησαν και μυριάδες άλλα όντα όλα ζωντανά και όλοι ένιωθαν ευτυχισμένοι και χαρούμενοι αφού όλοι πρόσφεραν και δόξαζαν και υμνούσαν τον Δημιουργό για αυτή τη χαρά που τους προσέφερε

Ο Θεός στα μυαλά των περισσότερων είναι ένας παππούς με λευκά γένια , κάτι που είναι τελείως λάθος. Ο Θεός Πατέρας που είναι Ζωή και Φως είναι άμορφος , απροσμέτρητος , και όντας άχρονος χωρίς ηλικία είναι πιο νέος και απ τον πιο πιτσιρικά θα μπορούσαμε πολύ ανθρωπομορφικά να πούμε.

Όταν με τρόπο ακατάληπτο έγινε γνωστή η πρόθεση του Θεού να δημιουργηθεί ένα νέο γένος πλασμάτων ανάμεσα στα αναρίθμητα πλάσματα Του και να του δώσει την μεγάλη αποστολή της διαφύλαξης της Δημιουργίας , τότε κάποια από τα αρχικά πλάσματα του Δημιουργού διαφώνησαν με την απόφαση αυτή του Δημιουργού τους , το δηλαδή να αναθέσει την αρχαία αποστολή στο νέο αυτό γένος , τους ανθρώπους , και όχι σε αυτούς και εξέπεσαν , έφυγαν μακριά από τον Θεό , αποστάτησαν και διαχωρίστηκαν από τα άλλα πλάσματα του Δημιουργού. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι εκπεσόντες άγγελοι

Ο Αρχηγός τους ήταν ο Σαμαέλ εκ του αγγελικού γένους Οφανιμ , αυτός που σήμερα είναι γνωστός ως Σατανάς ή διά-βολος από το διαβάλω ,αλλά το διάβολος δεν είναι όνομα. Το όνομα του είναι Σαμαέλ , επίσης φέρει και τα ονόματα Σάκλα και Γιαλνταμπαόθ.

Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν και ζούσαν στον πραγματικό κόσμο του Θεού μέσα σε ανείπωτη ευτυχία , χαρά , ζωή , και φως.

Ωστόσο κάποια στιγμή ο αρχιαποστάτης Σαμαέλ με κάποιο ακατάληπτο σε εμάς τρόπο αφού ούτε γλώσσα υπάρχει ούτε τρόπος να περιγραφεί στον κόσμο που ζούμε αυτό που έγινε εκεί , μας έπεισε , και δεχτήκαμε την άποψή του ότι μπορούμε να υπάρχουμε χωρίς τον Θεό , έτσι φύγαμε από τον πραγματικό κόσμο και μας έπεισε ο Σαμαέλ να τον ακολουθήσουμε.

Εκτός Παραδείσου ευρισκόμενοι οι άνθρωποι έχασαν σταδιακά πολλές από τις δυνάμεις τους που χάρη στην Θεία Χάρη του Δημιουργού είχαν

Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τους ανθρώπους και ο Θεός ήθελε να βοηθήσει τα πλάσματα Του και βέβαια να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία παρότι κανείς μας δεν Του ζητούσε τίποτα. ο Σαμαέλ όμως επικαλέστηκε το δίκαιο της Δημιουργίας και είπε αφού δεν σου ζητάνε βοήθεια , κανένας τους , δεν είναι δίκαιο να τους βοηθήσεις ,και συνέχισε λέγοντας, αν θέλεις να τους βοηθήσεις , τότε θα έχω και εγώ την ευκαιρία μου να τους ξαναπλανέψω.

Oι μεν άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογηθούν και πάλι , ώστε εφόσον κριθούν ικανοί να επιστρέψουν πίσω στον πραγματικό κόσμο ο Σαμαέλ δε, για να έχει επίσης δεύτερη ευκαιρία, να τους πλανήσει και πάλι και να τους πείσει να μην επιστρέψουν.

ΑΛΛΑ ΠΟΥ; Στο "πού" κρύβεται όλη η αλήθεια.

Πήρε ο Σαμαέλ την άδεια και ζήτησε και του δόθηκε χώρος και χρόνος ορισμένος και εκεί έκανε μια κάλυψη και κάλυψε τον πραγματικό κόσμο ,και έστησε τον κόσμο του. Και εξουσία να αλλάξει την κάλυψη δεν είχε και όπως τον κάλυψε αρχικά, έτσι θα παρέμενε ως το τέλος του.

Έστησε ένα στούντιο στην ουσία μέσα στο οποίο θα μπορούσαν οι άνθρωποι να δοκιμαστούν και εφόσον περνούσαν την δοκιμασία με επιτυχία θα επέστρεφαν πίσω στον πραγματικό κόσμο.

Για τον λόγο αυτό αυτοαποκαλείται ΜΑΤΣ. Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος.

Αν κάποιος απορρίψει αυτόν τον κόσμο και όσα αυτός δίνει και φέρεται με αγάπη στους γύρω του , στο τέλος θα επιστρέψει στον πραγματικό κόσμο.

Αν κάποιος αγαπήσει τον κόσμο αυτό και την ύλη θα μείνει με τον Σαμαέλ Σατανά και θα περάσει σε άλλο ψεύτικο κόσμο πιο δύσκολο αλλά και επικίνδυνο για την ίδια του την ύπαρξη

Ο κόσμος λοιπόν αυτός που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε δεν είναι ο κόσμος του Θεού όπως μας έμαθαν αλλά ο κόσμος,η εικονική δημιουργία , που ο Σαμαέλ , ο Διάβολος έκανε.

Όλο το σύμπαν στις εσχατιές του , τα δισεκατομμύρια έτη φωτός , οι αμέτρητοι γαλαξίες , όλο αυτό το δημιούργημα ,που μας φαίνεται τόσο τεράστιο είναι μια ψείρα ένα εικονικό ψεύτικο σκηνικό στην άκρη της Δημιουργίας , κατασκευασμένο από τον Σατανά ως πεδίο δοκιμών.

Όλοι οι άνθρωποι υπήρχαμε στον λεγόμενο Παράδεισο και όλοι εκπέσαμε και όλες οι ψυχές βρίσκονται περιορισμένες σε ένα "χώρο".

Και από κει κάθε ψυχή, σε μία ονειρική κατάσταση, παίρνει σώμα σαρκίον και αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον κόσμο αυτό, τον κόσμο που όλοι ξέρουμε ,τον κόσμο που δημιούργησε ο Διάβολος.

Ζει μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα υπέρ ρεαλιστική , δημιουργημένη με τεχνολογία πέρα διανοήσεως.

Μόλις το σάρκινο αυτό σώμα πάψει να λειτουργεί η δοκιμασία της ψυχής, του ανθρώπου, ολοκληρώνεται.

Η Δουλειά του Σαμαέλ είναι να πείθει την κάθε ψυχή, τον κάθε άνθρωπο που έρχεται εδώ μέσα, να δοκιμαστεί και να παίξει στο εικονικό παιχνίδι που λέγεται Ζωή.

1 ) Ότι εκείνος δεν υπάρχει ( άρα δεν υπάρχει και Θεός).

2) Ότι ο κόσμος αυτός είναι ο αληθινός και είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει , και οτι το κέντρο της ζωής του θα πρέπει να είναι η απόκτηση αγαθών και οι απολαύσεις.

Φάγωμεν Πίωμεν αύριο γαρ αποθνήσκωμεν. Ζούμε μόνο μια φορά κτλ. αυτές είναι οι προπαγάνδες του Διαβόλου.

Προσπαθεί να μας πείθει δηλαδή, ότι το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε λεφτά, δουλειά, ασφάλιση, μισθό, σύνταξη , σπίτι , αυτοκίνητο , ανέσεις ,κτλ κτλ

Όλα εκείνα που λέγονται πνευματικά και είναι η αγάπη και η καλοσύνη και η συμπαράσταση στον συνάνθρωπο, είναι εκείνα που ο Σαμαέλ θέλει να μας κάνει να απαρνηθούμε, γιατί αυτά ζητά από εμάς ο Θεός, που είναι εχθρός του.

Η Προσκόλληση στον εικονικό αυτό κόσμο του Διαβόλου δεν επιτρέπει την απελευθέρωση από αυτόν. Για τον λόγο αυτό το σύνολο των φιλοσόφων και της γνώσης της αρχαιότητας δίδαξε την απεξάρτηση από την ύλη και μίλησε για την αξία του πνευματικού κόσμου και των πνευματικών και όχι υλικών αγαθών και απολαύσεων.

Εκείνοι που ωθούνται στην ύλη και γενικώς την σάρκα ήταν σε όλες τις εποχές οι ακολουθούντες τον λάθος δρόμο.

Oι σοφοί της αρχαιότητας καθώς και όλα τα πανάρχαια κείμενα όλων των λαών παγκόσμια μιλούν για τα δύο μέρη απ τα οποία αποτελείτε ο άνθρωπος στον κόσμο αυτό.

Το ένα είναι το θνητό
και το άλλο το αθάνατο.

Ο Άνθρωπος είναι αυτό που ονομάζουμε ψυχή , και πρέπει να καταλάβουμε κάτι , δεν πεθαίνουμε ποτέ είμαστε όντα αθάνατα , το σώμα πεθαίνει , και αυτό από όσους μένουν πίσω ονομάζεται "θάνατος" το σώμα μπορεί να πεθαίνει η ψυχή όμως συνεχίζει αφού αυτή είναι το είναι του ανθρώπου.

Το σώμα δεν είναι παρά ένα μέσο για να κινούμαστε στον κόσμο αυτό. Για να γίνει πιο κατανοητό σκεφτείτε εσάς μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Όπως το αυτοκίνητο είναι το μέσον που χρησιμοποιείτε για να κινηθείτε στο δρόμο, δεν είστε εσείς όμως το αυτοκίνητο , έτσι και το σώμα μας με αυτό που ονομάζουμε ψυχή ,που είναι το είναι μας , αυτό που πραγματικά είμαστε. δεν είναι παρά ένα μέσο κίνησης για να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο αυτό.

Για να μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι που λέγεται ζωή και να δούμε αν θα επιλέξει να γυρίσει ο καθένας στον πραγματικό κόσμο η αν θα πάει στην επόμενη ψεύτικη πιο δύσκολη και επικίνδυνη φυλακή του Σαμαέλ που γενικά και αόριστα ο περισσότερος κόσμος ονομάζει "Κόλαση"

Δεν είμαστε αυτό που νομίζουμε ότι είμαστε , που μας ΕΠΕΙΣΑΝ ότι είμαστε , ένα σάρκινο σώμα , είμαστε αθάνατα όντα του πνεύματος, του φωτός. αθάνατες ψυχές φυλακισμένες μέσα σε κακομοίρικα σώματα ,τα οποία έχουμε μόνο για τον κόσμο αυτό για πολύ λίγο.

Οι άνθρωποι λοιπόν , έρχονταν στον κόσμο αυτό και ζούσαν , και δεν καταλάβαιναν ότι τίποτα απ όσα έβλεπαν δεν ήταν αληθινό.Και ότι όλοι τους οι φόβοι και όλες τους οι επιδιώξεις ήταν ψεύτικες και όλα όπως έλεγε και ο Σωκράτης μόνο μέσα στο μυαλό τους τα αντιλαμβανόταν.
Σαν να μην έφτανε αυτό δεν ήξεραν καν για ποιό λόγο ήταν εδώ.

Κάποιος έπρεπε να τους ξυπνήσει και να τους πει την αλήθεια.

Έτσι ο Θεός έστειλε αγγελικά πλάσματα μέσα στο Μάτριξ να μιλήσουν στους ανθρώπους και να τους πουν την αλήθεια.

Διαβάστε εδώ τι έγινε.

Μετά την αποτυχία των αγγελικών πλασμάτων του Θεού , ο Θεός έστειλε τον Υιό Του.

ο Υιός και Λόγος του Θεού το ένα από τρία πρόσωπα της Αγίας Τριάδος , Του Τριαδικού Δημιουργού Θεού, ήρθε μέσα σε σώμα ανθρώπου και έζησε αναμεσά μας.
Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να μας πει πως θα φύγουμε από εδώ!,Να μας δώσει τις οδηγίες εξόδου , πλήρωσε το αντίτιμο με την Σταυρική Του θυσία , για όλους εμάς ,να έχουμε το δικαίωμα να γυρίσουμε πίσω στον πραγματικό κόσμο του Θεού , προς τον οποίο ο δρόμος ήταν κλειστός μέχρι την θυσία του Χριστού.Αποκάλυψε ότι ο κόσμος αυτός είναι ο κόσμος που ο Διάβολος έκανε , όχι ο πραγματικός κόσμος του Θεού.

Μας είπε στην ουσία αυτό που και στην αρχαιότητα είχαν πει οι μεγάλοι Έλληνες φιλόσοφοι.

Το ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος , το είπε ο Σωκράτης , το είχε πει πριν απ αυτόν ο Ερμής ο Τρισμέγιστος , το είχαν πει πολλοί , ήρθε ο Χριστός και έβαλε
θεϊκή σφραγίδα και είπε σας δείχνω τον τρόπο να γυρίσετε στον πραγματικό κόσμο εκεί που ανήκετε. , άρα στην ουσία μας είπε ότι ζούμε σε ένα Μάτριξ από το οποίο
πρέπει να φύγουμε. και να πάμε πού ; εκεί απ όπου φύγαμε!

Στο τέλος θα γίνει λογαριασμός απ τον Χριστό , στην Δευτέρα παρουσία. , όσοι κριθούν άξιοι θα γυρίσουν στον πραγματικό κόσμο ,όσοι αγάπησαν την ύλη θα μείνουν με την ύλη και τον Διάβολο και θα μεταφερθούν σε άλλη πιο δύσκολη και επικίνδυνη φυλακή

Το πολύ απλό λοιπόν μήνυμα του Χριστού που ήταν ότι : Ο Κόσμος αυτός είναι ψεύτικος , μην σκάτε , μην στεναχωριέστε για εδώ μέσα Υπάρχει αλλού πραγματική χαρά , πίσω στον πραγματικό κόσμο , και σας δείχνω (Εγώ ειμί η οδός) τον δρόμο για να γυρίσετε εκεί που ανήκετε
πραγματικά εκεί απ όπου φύγατε , έγιναν κατεβατά , έγιναν μεγαλοαναλύσεις , έγιναν τυπολατρία , έγιναν θρησκεία ξύλινος ψεύτικος λόγος , διδασκαλίες που ενώ πρεσβεύουν δήθεν Χριστό , είναι αντίθετα απ αυτά που ο Χριστός είπε και έδειξε.

O Αναστημένος Xριστός όμως περιμένει τον καθένα και την καθεμία από εμάς να τον ακολουθήσουμε απορρίπτοντας τον κόσμο αυτό και όλα όσα αυτός δίνει,και να του ζητήσουμε , να μας πάρει πίσω στον πραγματικό κόσμο , και Εκείνος θα μας οδηγήσει στην γνώση και στην Αλήθεια και στο Φως αφού Εκείνος μας είπε ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι᾿ ἐμοῦ.(Κατα Ιωάννην. 14,6)

Ματθ. 7,7 Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·

Ματθ. 7,8 πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιγήσεται.

EΛHUNTER 888

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013