Ανακαλύφθηκε ΑΤΙΑ μετά το τεράστιο τσουνάμι στην Ινδονησία


Μετά απο το μεγάλο καταστροφικό τσουνάμι που σκότωσε πάνω απο 150.000 ανθρώπους, ερευνητική ομάδα πού έψαχνε για επιζώντες μέσα στα συντρίμμια ανακάλυψε ένα α.τ.ι.α. .

ψάχνοντας για επιζώντες τις 6 ιανουαρίου, μία ερευνητική ομάδα σκόνταψε πάνω σε ένα μισοθαμένο α.τ.ι.α στην παραλία Koh Lao La Ding του Hong Island ενός απομακρυσμένου νησιού της ταιλάνδης.


Οι ταϊλανδοι αξιοματούχοι προσπαθήσανε να σκεπάσουνε την περίπτωση, αλλά το wekly world news ισχυρίζεται οτι κατόρθωσε να πάρει τις άκρως απόρρητες φωτογραφίες του α.τ.ι.α, το οποίο είναι 90 πόδια σε μήκος, και φωτογραφίες απο το εσωτερικό του σκάφους που λήφθηκαν από ταϊλανδους στρατιώτες και άλλους ανώτερους αξιοματούχους που εξετάζουν την ανακάλυψη.


Η πηγή του wekly world news λέει πως μέσα στο σκάφος βρέθηκαν 2 πνιγμένοι εξωγήινοι, Ακόμα πιό απίστευτο, μέσα εκεί βρέθηκε και μιά γυναίκα την οποία έσωσαν οι ταιλανδοί στρατιώτες. η οποία ήταν αγνοημένη από τις 31 Οκτωβρίου 2004 βρέθηκε δεμένη σε ένα τραπάζι εξέτασης σε μια υδατοστεγή αίθουσα.και μάλλον θα ήταν το πειραματόζωο των εξωγήινων.


την επιζών, Wendy Carpsdale 27 χρόνων, την μεταφέρανε σε νοσοκομείο στο Μπανγκόκ, " αποκαλύπτει το Δρ Robert Wilton, ένας κορυφαίος αυστραλιανός φυσικός που έχει υψηλού επιπέδου επαφές με την ταϊλανδική επιστημονική κοινότητα. "δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα, ούτε το πώς την απαγάγανε, ούτε το πώς σκεπάστηκε κάτω απο το τσουνάμι.


"Είναι καλά στην υγεία της κάτω από αυτές τις περιστάσεις, αν και η παρουσία πολυάριθμων συσκευών εξέτασης στην αίθουσα όπου την είχανε οι εξωγήινοι προτείνει ότι τα σωματικά στόμιά της υποβλήθηκαν σε αυστηρή επιστημονική μελέτη και πιθανό πειραματισμό."

Η ταϊλανδική κυβέρνηση, που έχει καταλάβει το α.τ.ι.α, έχει επιβάλει μια συνολική συσκότιση ειδήσεων, με τους ανώτερους υπαλλήλους υπουργείου πληροφοριών που αρνούνται να επιβεβαιώσουν οποιαδήποτε πτυχή της συγκλονιστικής ιστορίας.

"Τα πλάσματα που βρέθηκαν στο πιλοτήριο είναι κλασικοί" γκρίζοι-αξωγήινοι"με βολβοειδή κεφάλια, επιμηκυμένα άκρα και με δύο αφαλούς, ""Σαφώς, δεν είναι απο εδώ" το α.τ.ι.α ανακαλύφθηκε στις 6 Ιανουαρίου στην παραλία Koh Lao La Ding από ένα πλήρωμα ενός ελικοπτέρου που έψαχνε για επιζόντες. "το Hong Island είναι ακατοίκητο, " εξηγεί ο Δρ Ουίλτον. -- ψάχνανε για επιζώντες με το ελικόπτερο στις πιό πυκνοκατοικημένες περιοχές. και δέν έδωσαν σημασία στο Hong Island και για αυτό το α.τ.ι.α ανακαλύφθηκε πολύ αργότερα.

Οι εμπειρογνώμονες δεν είναι βέβαιοι για το πώς το α.τ.ι.α κατέληξε στην παραλία. Οι ταϊλανδοι επιστήμονες υποψιάζονται ότι το UFO πετούσε χαμηλά για να αποφύγει το ραντάρ, όταν χτυπήθηκε απροσδόκητα από το παλιρροιακό κύμα.

Ο Δρ Ουίλτον αμφιβάλλει για την θεωρία των ταιλανδών και λεεί πως: "πιστεύω αυτό το α.τ.ι.α είναι ένα υποβρύχιο σκάφος" εξηγεί. "Αυτό το όχημα είμαι σχεδόν βεβαίως οτι ταξίδευε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας όταν χτύπησε το τσουνάμι."

Πήρε έξι ώρες στους ερευνητές για να διαπεράσουν το τοίχωμα του α.τ.ι.α, χρησιμοποίησανε ισχυρά, λέιζερ βιομηχανικό λέιζερ.

"είναι φτιαγμένο απο ένα άγνωστο κράμα μετάλλων που είναι πολλές φορές ισχυρότερο από το τιτάνιο, " σύμφωνα με τον Δρ Ουίλτον. Τα αρχικά συμπεράσματα δείχνουν ότι τα πλάσματα πνιγήκανε.

"Το παράθυρο του πιλοτηρίου ήταν σπασμένο και μια προκαταρκτική αυτοψία βρήκε ότι τα πλάσματα είχαν νερό μέσα στους πνεύμονές τους, " λέει το Δρ Ουίλτον. "Ευτυχώς, η γυναίκα ήταν σε ένα υδατοστεγές εργαστήριο αλλιώς θα είχε πνιγεί και αυτή.

Αλλες καταπληκτικές ανακαλύψεις που βρίσκονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες μέσα στο α.τ.ι.α περιλαμβάνουν:

1)Ένα όπλο λέιζερ ικανό να μεγενθύνει μία πέτρα στο μέγεθος ενός αφρικανικού ελέφαντα.

2)Ένας συνθέτης τροφίμων ικανός να δημιουργήσει οποιαδήποτε τρόφιμο.

3)Κάποιο είδος βαρυτικού μεταφορέα ικανό των "μεταφέρει" ζωντανά πλάσματα.

alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013