Έλληνες και Ομάδα Ε

Όταν έλαβα την απόφαση να γράψω την άποψή μου σχετικά με τη προέλευση της Ελληνικής φυλής, προβληματίστηκα αρκετά. «Είναι δυνατόν» , σκέφτηκα, «σε ένα και μόνο έγγραφο να αναλύσω τη θεωρία της Ανδρομέδειας καταγωγής των Ελλήνων, όταν υπάρχουν άλλες θεωρίες που κάνουν λόγο για καταγωγή του ανθρώπου (και κατά συνέπεια των Ελλήνων) από τους πιθήκους ή για τη περιβόητη θεωρία της Ινδοευρωπαϊκής φυλής;

Και τι να πρωτογράψω;» . Στη σκέψη και μόνο του κειμένου, με έπιανε απελπισία. Τελικά, στο σημείο που ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω (έστω και προσωρινά), προχώρησα στη συγγραφή του κειμένου. Έτσι απλά. Κάτι η βοήθεια «κάποιων» (!) , κάτι το ένστικτό μου, και. ας μη πολυλογώ άλλο καλύτερα, γιατί από ιστορικό κείμενο θα καταλήξει αυτοβιογραφία! Ελπίζω να με καταλάβατε. Επίσης, αγαπητέ/ή αναγνώστη/στρια, στο κείμενο θα αναφερθώ μόνο στην καταγωγή των Ελλήνων και σε τίποτε άλλο, εφόσον οποιαδήποτε προσπάθεια σύζευξης και άλλων κειμένων που αφορούν την ελληνική φυλή, θα καταντήσει την ιστοσελίδα αυτή βαρετή για μερικούς. Άλλωστε, αν κάποιος θέλει να μάθει κάτι συγκεκριμένο, υπάρχει και το e-mail. Τέλος, προς όλους εκείνους τους ..δύσπιστους που θα αμφισβητήσουν τα λεγόμενά μου, έχω να απαντήσω από τώρα με την ανεπανάληπτη εκείνη ρήση του Σωκράτη, όπου απευθυνόμενος στους μαθητές του είπε κάποτε:«Βέβαια δεν σας λέω ότι όλα όσα ακούσατε σήμερα, είναι απόλυτα σωστά, είναι όμως όμορφα και αξίζει το κόπο να γελαστείτε με αυτά».

ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Μερικοί θα ρωτήσουν:«Γιατί ταλαιπωρείσαι άδικα; Η εμφάνιση των Ελλήνων, αποδίδεται στην Ινδοευρωπαϊκή φυλή. Το γράφουν και τα βιβλία μας, αυτό διδάσκονται τα ελληνόπουλα στο σχολείο.» Δεν είναι όμως έτσι. Κανείς ακριβώς δεν ξέρει πως εμφανίστηκε η ελληνική φυλή. Εκτός κι αν ξέρει και δεν θέλει να μιλήσει. Ήρθε από το πουθενά; Ήταν αποτέλεσμα γενετικών πειραμάτων από εξωγήινους; Κι αν ναι, πότε , πως και γιατί έγινε κάτι τέτοιο; Δεν θα απαντήσω ο ίδιος, γιατί δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε όμως και να διαψεύσω αν το παραπάνω όντως ισχύει. Τα ίχνη βλέπετε των Ελλήνων χάνονται στα βάθη της Ιστορίας. Μπορώ όμως να σας παραπέμψω στα αρχαία (για εμάς) κείμενα των Ησίοδου, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, τα οποία κρύβουν πολλά περισσότερα απ’ ότι αρχικά φαίνεται:

«Όταν έρχοταν ο καιρός να μεγαλώσουν, πολύ λίγον καιρό ζούσαν, επειδή υπέφεραν πολλά βάσανα από την ανοησία τους, διότι δεν μπορούσαν να κρατούν μακριά ο ένας απ’ τον άλλο την αυθάδη βία..» (Ησίοδος: Έργα και Ημέραι, 125-145)


« …εγένοτο από τη γη και όχι ο ένας απ’ τον άλλο» (Πλάτων:Πολιτικός, Δ’.)

Κατά τον Αριστοτέλη:

«Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς»

(Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7, 30)

Για να ψάξει κάποιος την Ιστορία του Έλληνα, πρέπει να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να μελετήσει τα κωδικοποιημένα συγγράμματα των προγόνων μας. Αν κάποιος θέλει μπορεί να διαφωνήσει με εμένα, δεν μπορεί να κάνει το ίδιο όμως και με τους σοφούς προγόνους μας και να βγάλει ψεύτη έναν Πλάτων ή έναν Αριστοτέλη…

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…
Όπως είπα και παραπάνω, είναι αφάνταστα δύσκολο να ισχυριστεί κάποιος ότι η ελληνική φυλή –και συγκεκριμένα οι 12 «θεοί» αυτής-ήταν εξωγήινη ώστε να μπορέσει να πει με σιγουριά τους λόγους που διαφέρει από τα υπόλοιπα έθνη-φυλές της γης (αν και όλα τα στοιχεία δείχνουν, όπως θα διαπιστώσουμε και παρακάτω, ότι όσο απίθανο κι αν πρόκειται, αυτή είναι ίσως η αλήθεια!) .Μα αν δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία αυτά, μπορούμε εύκολα να διαψεύσουμε κάποια άλλα. Αναφέρομαι φυσικά στην –τουλάχιστον γελοία- θεωρία περί «πιθήκισα» καταγωγή των Ελλήνων. Όχι ο Αμερικανός, όχι ο Άγγλος αλλά ο σύγχρονος Έλληνας παρακαλώ, προτιμάει να λέει ότι κατάγεται από τους πιθήκους ή από τους Ινδοευρωπαίους προκειμένου να ξεχαστεί η Ελληνική Πελασγική Φυλή. Διάβασε, νέο-έλληνα, τα παρακάτω γεγονότα-επιχειρήματα, ώστε να ξέρεις τους λόγους που (ΔΙΑ)φέρεις από τις υπόλοιπες φυλές του πλανήτη μας ! :

Αν πράγματι δεχθούμε τα λεγόμενα των ένδοξων προγόνων μας (και δεν είναι λίγα), εύκολα υπάρχει μια «λογική» εξήγηση για τη καταγωγή μας:Οι Ανδρομέδειοι πριν από εκατομμύρια χρόνια, με τους εξελιγμένους κατοίκους του Αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, έστειλαν μια ειδική ομάδα που είχε σαν αποστολή να δει σε τι κατάσταση ήταν ο πλανήτης Γη .Οι απεσταλμένοι, έφτασαν στη Γη με τρία διαστημόπλοια και διαπίστωσαν πως οι άνθρωποι δεν είχαν εξελιχθεί καθόλου. Μόνο ο άνθρωπος του Νεάτερνταλ είχε καταφέρει να ξεχωρίσει αλλά κι αυτός εξαφανίστηκε πριν από 30.000 χρόνια, εξαιτίας μιας σοβαρής κλιματολογικής αλλαγής. Στη θέση του αναδείχθηκε ο γνωστός μας “Homo Sapiens”. Οι διαστημάνθρωποι πριν φύγουν, ανέθεσαν σε κάποια μέλη της ομάδας τους να μείνουν στο πλανήτη, οι τελευταίοι διάλεξαν σαν τόπο διαμονής τη χώρα μας, που τότε ονομάσθηκε ΣΕΛΛΑΣ ή ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ(Κεραμυδάς Ανέστης:Ατλαντίς, Σαγκάν και Κρόφσκι:Ευφυής Νους στο Σύμπαν).Οι Ανδρομέδειοι άρχισαν να τεκνοποιούν μεταξύ τους και οι απόγονοί τους, οι Έλληνες, αφού μυήθηκαν σε πολύ μικρή ηλικία, κατάφεραν να αναγεννήσουν τον πλανήτη υλικά και πνευματικά. Δυστυχώς όμως νέοι σεισμοί και καταποντισμοί έπληξαν το «ξανθό» Ελληνικό γένος, αλλά πάντα σωζόταν ο Ελληνισμός. Υπήρχαν όμως και κάποια μυστικά, τα οποία δεν τα δίδαξαν οι ουράνιοι Έλληνες στα παιδιά τους γιατί δεν ήταν σε θέση-αφού ήταν πια θνητοί –να τα υλοποιήσουν επιτυχώς, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Αφήστε λοιπόν τους άλλους να ...περηφανεύονται για τη πιθήκισια καταγωγή τους όσο θέλουν, εξάλλου δικαίωμά τους είναι…

Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ
Αυτό το δεύτερο επιχείρημα, δεν μας βοηθάει και τόσο να εξηγήσουμε την άγνωστη προέλευση των Ελλήνων, μας δίνει όμως στοιχεία της πανάρχαιας ανάπτυξή τους!

Είναι γεγονός ότι στα Ελληνικά σχολεία, τα παιδιά μαθαίνουν πως την γραφή την ανακάλυψαν οι Φοίνικες και τη δανείστηκαν αργότερα οι Έλληνες. Πρόκειται για τεράστιο ψέμα, που έχει και τις «ευλογίες» του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας.

Αλλά υπάρχουν μερικά γεγονότα. Εδώ γράφω μόνο δύο:

Πρώτον, έχουν βρεθεί σε αρκετές περιοχές του πλανήτη (και όχι μόνο στην Ελλάδα), αγγεία, βάζα και κεραμικά θραύσματα με χαραγμένα σύμβολα σχεδόν ίδια με αυτά του ελληνικού αλφαβήτου. Χρονολογούνται γύρω στο 6.000 με 5.500 π.Χ. !

Δεύτερον, μέσα στην Ιλιάδα (Ραψωδία Ζ) ο Όμηρος γράφει: «..ο Σίσυφος χάραξε στις οπλές των βοδιών τη φράση:ο Αυτόλυκος με κλέβει». Δηλαδή, πολύ πριν την εποχή του Οδυσσέα, την γραφή την γνώριζαν ακόμα και οι βοσκοί, αφού είχαν την δυνατότητα να διαβάζουν και να γράφουν. Ας μην μας διαφεύγει το γεγονός ότι για να υλοποιηθεί μια γραφή, χρειάζονται μερικές εκατονταετίες. Επίσης, υπάρχουν ερευνητές που υποστηρίζουν ότι η ελληνική γραφή είναι τουλάχιστον 12.000 (!) ετών (James Churchward, «Λεμουρία, η χαμένη ήπειρος θεών κι ανθρώπων», εκδ.Ιάμβλιχος, σελ 115-118) ή και παραπάνω (28.000)!!!

Συνεπώς οι υποστηρικτές της Σημιτοφοινικής καταγωγής του αλφαβήτου, πιάνονται για άλλη μια φορά ..αδιάβαστοι. Και μια που τους ανέφερα (τους Φοίνικες), θα σας πληροφορήσω και τους λόγους που εξαφανίστηκαν απ’ την Ιστορία, γιατί ούτε κι αυτό θέλουν να το ξέρουμε , τα πιόνια των εξουσιαστών:α) Οι Φοίνικες ηττήθηκαν κατά κράτος στη ναυμαχία της Σαλαμίνας το 480 π.Χ. , όταν ήταν με το μέρος των Περσών. β)Το 322 π.Χ. ο Έλληνας-θεός Αλέξανδρος, γιος του Φιλλίπου και της Ολυμπιάδας κατά σάρκα και του Ζηνός-Διός κατά πνεύμα, κατέστρεψε την πρωτεύουσά τους, την Τύρο, επειδή οι Φοίνικες μισούσαν αφάνταστα τους Έλληνες. γ) Τέλος, όσοι ζούσαν στην μεγάλη αποικία τους, την Καρχηδόνα της Λιβύης, βρήκαν το θάνατο το 146 π.Χ. , όταν την λεηλάτησαν οι Ρωμαίοι στρατιώτες. Πάμε παρακάτω!

ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΕΙ ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ: Ο ΙΧΩΡ.
Ένα από τα αγαπημένα μου! Για την ουσία Ιχώρ ( ή Ιγώρ), έχουμε αρκετές αναφορές από τους Έ-λληνες σοφούς- επιστήμονες, όπως τον Όμηρο , τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό. Είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων Θεών και τους ξεχώριζε από τους κοινούς θνητούς ώστε να γράψει ο Όμηρος : « ρέε δ’άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν»(Ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).

Κατά τον Πλάτωνα: « Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα»! (Πλάτων :Τίμαος, 39, 3)

Την ουσία αυτή οι θεοί- Ανδρομέδειοι την μετέφεραν στο γένος που αυτοί δημιούργησαν, τους πυρφόρους Έ-λληνες, ως κληρονομιά και ίσως είναι αυτή που μας κάνει τόσο διαφορετικούς από τα άλλα έθνη της γης. Αναφέρεται ως υγρό στοιχείο -τουλάχιστον για τους 12 θεούς-εξωγήινους- αλλά κατά την γνώμη μου είναι ασύνθετο και άυλο και δεν υπόκειται στους νόμους της χημικής σύνθεσης και αποσύνθεσης. Με λίγα λόγια, είναι ουσία άφθαρτη κι αθάνατη. Η έντονη επίδραση της ακτινοβολίας του Σειρίου τα τελευταία δέκα χρόνια, ευνοεί κατά 95% την Ελλάς, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται δραστήρια ο Ιχώρ (αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια).

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Α.Τ.Ι.Α
Άλλο ένα μικρό αλλά όχι ασήμαντο γεγονός είναι κι αυτό των «ελληνικών» Α.Τ.Ι.Α (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα). Ενισχύει δε, την άποψη πως οι Έλληνες είναι «παιδιά» όντων που ζουν σε άλλους πλανήτες(στη περίπτωσή μας εκείνων του Σειρίου*) και όχι «δημιουργήματα» των ανύπαρκτων Ινδοευρωπαίων, όπως υποστηρίζουν οι φανατικοί σιωνιστές. Και εξηγώ: υπάρχουν πολλές αναφορές και μαρτυρίες επιστημόνων ή και απλών ανθρώπων για «επισκέψεις» U.F.O στην Ελλάδα. Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι καινούριο. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι πολλά από αυτά τα οχήματα ή αντικείμενα ή ότι άλλο είναι τέλος πάντων, φέρουν στην «κοιλιά» τους σύμβολα και λέξεις καθαρά ελληνικού χαρακτήρα , όπως λόγου χάριν, το περίφημο Ε που βρίσκεται σε μνημείο στην Ιωλκό του Βόλου , την λέξη ελευθερία

( γραμμένη ανορθόγραφα) ή και άλλα σύμβολα, που σε αρκετές περιπτώσεις τα συναντούμε σε ελληνικούς αρχαίους ναούς, ιστορικά μνημεία, επιγραφές, αγγεία, αμφορείς κλπ. Σύμπτωση;

*Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητο να κάνω μια διευκρίνηση για τη φράση «καταγόμαστε απ’ τον Σείριο». Όπως είναι γνωστό σε μερικούς , ο Γαλαξίας μας αποτελείται από 250.000.000.000 αστέρια περίπου. Τα άστρα είναι ήλιοι, όπως κι δικός μας Ήλιος. Αν δεν φαίνονται τόσο φωτεινά όπως κι ο Ήλιος μας, οφείλεται στην τεράστια απόστασή τους απ’ τη γη (είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το κοντινότερο άστρο προς εμάς, μετά τον Ήλιο, απέχει 4.5 έτη φωτός, δηλαδή λίγο παραπάνω από 40 τρισεκατομμύρια χλμ!). Τα άστρα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους Νάνους και τους Γίγαντες. Ο Ήλιος μας είναι ένα αστέρι μεσαίου μεγέθους, απέχει από τη γη 150.000.000 χλμ., τα οποία το φως διανύει σε 8 λεπτά, και έχει θερμοκρασία 6.000 βαθμούς Κελσίου (Νάνος), ενώ ο Σείριος είναι αστέρι Γίγας, απέχει από τη γη οκτώ έτη φωτός (ανήκει στον Αστερισμό του Κυνός) κι έχει θερμοκρασία επιφάνειας γύρω στους 10.000 βαθμούς Κελσίου. Οι δε πλανήτες είναι ουράνια σώματα, που κινούνται γύρω από τα άστρα. Όταν λοιπόν λέμε ότι «καταγόμαστε απ’ τον Σείριο», δεν σημαίνει ότι καταγόμαστε από το ίδιο το αστέρι αλλά από κάποιον πλανήτη του. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΓΕΝΟΣ Τ’ ΟΥΡΑΝΟΥ
Ακόμα και με αυτά τα λίγα επιχειρήματα, δεν κάλυψα αρκετά την ουσία του κειμένου. τουλάχιστον στο σημείο που ήθελα εγώ. Και ποια είναι η ουσία;

Είναι, ΄Έλληνα, ότι βρίσκεσαι εδώ για κάποιο σκοπό! Με την λέξη «Έλληνα», δεν αναφέρομαι σε αυτούς που απλά λένε πως έχουν γεννηθεί στον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας αλλά σε εκείνους που μέσα στο σώμα, στη ψυχή και στο πνεύμα τους, βρίσκονται (έστω και ναρκωμένα) τα ελληνικά γονίδια, γονίδια που οι ίδιοι οι θεοί μας χάρισαν για να μας θυμίζουν που και που τον σκοπό μας: Να περάσουμε την θεία ουσία και στις επόμενες γενιές, όπως γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, ώστε η φυλή μας να καταλάβει τις πραγματικές δυνάμεις που διαθέτει και να μεγαλουργήσει ξανά. Ίσως περάσουν πολλά ακόμα χρόνια για να γίνει κάτι τέτοιο , όμως να θυμάστε ότι οι μισέλληνες τρέμουν, στη ιδέα και μόνο, της πνευματικής ανάστασης των Ελλήνων. Για αυτό τον λόγο εξάλλου, έχουν πέσει σαν τα κοράκια, επάνω στις πολιτισμικές μας ρίζες, προσπαθώντας να μας πλήξουν τη γλώσσα, τον πολιτισμό κλπ .Ότι δεν κατάφεραν οι Ναζί στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο με τα όπλα, το καταφέρνουν σήμερα οι Σιωνιστές με το χρήμα! Αλλά όσο υπάρχει έστω κι ένας Έ-λληνας στο πλανήτη, δεν θα πετύχουν ποτέ την τελειοποίηση των σχεδίων τους, όσο κοντά κι αν έχουν φτάσει σε αυτό. Πάντα θα ζουν με τον φόβο της ανατροπής τους από τους Έλληνες. Τα αίτια γι’ αυτό υπάρχουν στον γενετικό κώδικα των Ελλήνων. Μπορεί αυτό να ακούγεται ρατσιστικό αλλά υπάρχει το εξής φαινόμενο: οι Έλληνες ουδέποτε υπήρξαν ρατσιστές, σε αντίθεση με τους Εβραίους , και αποδέχτηκαν και τους άλλους λαούς. Ο Κόδρος, ο Θησέας , ο Λεωνίδας, οι Σουλιώτες, οι Ναουσαίες της Αραπίτσας, ριχνόταν στο βωμό της θυσίας από αυτοσεβασμό πρώτα και για να σωθούν κι οι άλλοι. Δεν είχαν μεταθανάτιες βλέψεις για αμοιβές και παραδείσους. Οι ελληνική φυλή θεωρείται ιερή. Ψάξτε στην Ιστορία και θα βρείτε τον λόγο

σημείωση: το παραπάνω άρθρο δεν εκφράζει τις αντιλήψεις της alito team. απλά σας το παραθέτουμε γιατί υποθέτουμε ότι ενδιαφέρει μερικούς από τους αναγνώστες μας. για παραπάνω πληροφορίες απευθυνθείτε στην πηγή του

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013