Sapphire

ΝΕΑ ΥΌΡΚΗ 13 -απριλίου, 2004 - 
μια νέα χημική ουσία που παρασκευάστηκε από τους επιστήμονες στο τμήμα πυρκαγιάς και ασφάλειας της αιτερίας Tyco μοιάζει και ενεργεί ακριβώς όπως το νερό εκτός από ένα πράγμα.. δεν τα κάνει μούσκεμα!!!!

Η χημική ουσία έχει όλες τις πυροσβεστικές ιδιότητες του νερού,και δεν προκαλεί ζημιές όπως το νερό


ως τμήμα μιας επίδειξης,σε μία πρωινή εκπομπή στην αμερική βάλανε διάφορα πράγματα σε μια δεξαμενή γεμάτη απο το υγρό "Sapphire."τα βιβλία δεν βρεχτήκανε.το λάπ-τόπ που βάλανε μέσα δέν καταστράφηκε.τα πράγματα που βυθίσανε στο υγρό,στεγνώσανε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και δεν παρουσιάσανε κανένα πρόβλημα σύμφωνα με τον Charles Gibson.


ο Charles Gibson απο το ''''Good Morning America " είπε: μοιάζει με νερό, αλλά δεν είναι." το Sapphire προορίζεται να γίνει μέρος των συστημάτων καταστολής πυρκαγιάς στα κτήρια. θα ψεκάζεται απο αυτόματα συστήματα ψεκαστήρων,όταν ανιχνεύεται μια πυρκαγιά. ο Dave Pelton απο το τμήμα/Πυρκαγιά και ασφάλεια της Tyco είπε: "Αυτό το υλικό θα προστάτευει τα διάφορα χειροποίητα αντικείμενα, συλλογές. Θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε στα μουσεία, και στις βιβλιοθήκες, υπήρξε μια ουσία που έχει παραγάγει τις παρόμοιες ιδιότητες στο παρελθόν, αλλά εκείνο το υγρό καταστολής πυρκαγιάς έβλαπτε το στρώμα του όζοντος. Η νέα χημική ουσία της Tyco είναι περιβαλλοντικά ασφαλής.

alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013