Η μυστήρια κεραία του Eltanin

Απο το 1962 μέχρι το 1979 το πολικό ερευνητικό Eltanin, μελετώντας τον ανταρκτικό ωκεανό και τον βυθό του . το 1964, το σκάφος φωτογράφισε ένα ασυνήθιστο αντικείμενο σε ένα βάθος 13.500 ποδιών. την εποχή εκείνη, δεν υπήρξε κανένα υποβρύχιο που να μπορούσε να φέρει αυτό το αντικείμενο σε τέτοιο βάθος. . Οι θαλάσσιοι βιολόγοι σκεφτήκανε ότι ίσως να είναι κάποιο είδος οργανισμού,επειδή είναι τόσο δύσκολο να εξηγηθεί τι να είναι αυτό το πράγμα. Εντούτοις, δεν υπάρχει καμία γνωστή μορφή θαλάσσιας ζωής που μπορεί να μοιάζει σαν αυτό το αντικείμενο.

οι επιστήμονες λένε ότι μπορεί να είναι μια κεραία ή άλλο επιστημονικό όργανο που χάθηκε απο προηγούμενο ερευνητικό σκάφος, αλλά άλλη μια φορά, αυτό θα φαινόταν να είναι μια πολύ αναγκασμένη εξήγηση.ειναί απίθανο ένα αντικείμενο να μπορούσε να βυθιστεί τρία μίλια μέσα στόν ανταρκτικό ωκεανό, και να καρφωθεί στόν βυθό απο μόνο του;

επιπλέον, η θέση της κεραίας είναι τόσο ακριβής, και τόσο παράξενα σημαντική,ποιος το έκανε, με ποια τεχνολογία και γιατί παραμένει άγνωστη;τέλος πάντων ,είναι σαφές ότι μπορεί να υπάρχει ένα τεράστιο μυστικο για την κεραία της Eltanin, και μπορεί να μην είναι και τελείως άγνωστη η τεχνολογία αυτή σε ορισμένα μέλη της επιστημονικής κοινότητας.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013