Εξωγήινοι στην Βίβλο

Πόσες φορες ενω διαβαζουμε την βιβλο δεν αισθανομαστε την ηθικη διδαχη αλλα και μια ποιητικη εξαψη σε ορισμενους στοιχους;

αλλα και ποσες φορες εκπληξη οταν εκει αναφερονται πλασματα εξω απο τον δικο μας κοσμο!!!. διαβαζοντας κανεις τις προφητειες διαπιστωνει ποσο αληθινες ειναι αυτες οι περιγραφες. για εξωγηινες επαφες.

αγιους αστροναυτες με σκαφανδρα,οχηματα-ιπταμενες σαιτες,φωτογραφηση της αυρας,θεραπεια με το αγγιγμα του χεριου και πληθος αλλων τετοιων περιστατικων;

οι αποδειξεις;
1.το κτηνος οπως περιγραφεται στην Αποκαλυψη μοιαζει με μια ευφυη τεχνητη νοημοσυνη.

2. Οι γίγαντες του κεφαλαίου 6 της γένεσης ήταν γενετικά κατασκευασμένα υβρίδια των ανθρώπων, και πεσμένοι άγγελοι. Οι δεινόσαυροι και άλλα τερατώδη προϊστορικά κτήνη ήταν τα αποτελέσματα του προκαταρκτηκού γενετικού πειραματισμού που καταλήγει στους γίγαντες Nephilim.

3. Η αστρική προβολή ασκήθηκε στον πύργο της Βαβέλ. Αυτή η δυνατότητα που βοηθησε στην εκθετική αύξηση της γνώσης. Μπορεί να έχει προέλθει επίσης από οντα από άλλους κόσμους.

4.Ο Σατανας κυβέρνησε μιά φορά το πλήθος των πλανητών μια από τις αρχικές περιοχές του, εκτός από τη γη, και κλήθηκε Rahab.

Ο Θεός κατέστρεψε αυτόν τον κόσμο και έγινε αυτό που είναι τώρα γνωστό ως αστεροειδής ζώνη.

Οι πυραμίδες και το πρόσωπο στον Αρη, καθώς επίσης και οι ενδείξεις που βρίσκονται οι αστεροειδεις μαρτυρουν την ιστορια.

5. Ο ουρανός που αναφέρεται από πολλούς μη-Χριστιανούς που είχαν μεταθανατιες εμειριες, δεν είναι στην πραγματικοτητα ουρανος.

Είναι πραγματικά ένας εγκαταλειμμένος παράδεισος που κυβερνιέται από δαιμονικές οντότητες.

Αυτή η θέση, καθώς επίσης και άλλες, ενισχυουν την εξαπατηση απο τον Σατανα.

6.Πληθος αλλων προφητειων συνηγορουν στα προτυπα της ελευσης των εξωγηινων στην γη αλλα και στις κατα καιρους επισκεψεις τους σαυτην.
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013