Το γκρίζο πλάσμα του Ben Macdui

Όλοι έχετε ακούσει για το φοβερό γιέτι του θιβέτ και για τον μεγαλοπόδαρο(bigfoot)της βορειοδυτικής αμερικής, αλλά τι ακριβώς κρύβεται στο βουνό του ben macdui της σκωτίας;

τα στοιχεία
για χρόνια έχουν υπάρξει αναφορές από τους ορειβάτες ότι στο δεύτερο-ψηλότερο βουνό της σκωτίας κατοικεί ένα γιέτι ή ένας γίγαντας που περπατάει πίσω από τους ορειβάτες με μεγάλα βήματα.


μήπως στο όνομα του βουνού υπάρχει κάποιο στοιχείο; Το ben macdui είναι μεταφρασμένο από το γαελικά και σημάνει ο λόφος του μαύρου χοίρου,έχει θεαθεί σε όλες τις ορεινές περιοχές αν και οι πιο πολλοί το έχουνε δεί στο ben macdui το ίδιο, συνήθως το χειμώνα. τα μεγάλα ίχνη, οι παράξενοι θόρυβοι και το περίεργο συναίσθημα οτι κάτι υπάρχει εκεί έχει αναγκάσει πολλούς να φύγουν απο τον βουνό του ben macdui.


μία από τις πιό γνωστές αναφορές είναι απο τον βικτοριανό καθηγητή κόλλεϊ όταν τράπηκε σε φυγή απο την κορυφή του βουνού όταν άκουσε βήματα στο χιόνι. Οι πραγματικές θεάσεις του μεγάλου γκρίζου πλάσματος είναι σπάνιες, αλλά οι περιγραφές "αυτοπτών μαρτύρων" της εμφάνισής του τον περιγράφουν περίπου δέκα πόδια ψηλό, καλυμμένο με πολλές τρίχες,και με πολύ μακριά πόδια και χέρια.

οι θεωρίες
λέγετε απο μερικούς ότι μπορείτε πιό εύκολα να το συναντήσετε αν πάτε μόνοι σας επάνω στο βουνό (το γκρίζο πλάσμα δεν παρουσιάζεται ποτέ σε ομάδες ορειβατών) αλλά μερικοί λένε ότι μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο του γκρίζου πλάσματος επιστημονικά, μπορεί να το βλέπουνε είτε από την έλλειψη οξυγόνου που παράγει παραισθήσεις και πανικό, είτε, ίσως απο οφθαλμαπάτες .θα μπορούσαν αυτές οι οπτικές παραισθήσεις να είναι η εξήγηση για το γκρίζο πλάσμα της σκωτίας;
alito team

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013