Αστρική προβολή: Ένα μαγικό ταξίδι

Ανοίγουμε το ζήτημα Αστρική προβολή για να δούμε τα μυστικά του Μαγικού ταξιδιού…

Στο άρθρο αυτό σας παρουσιάζουμε τρεις διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του αστρικού κόσμου. Για το πρώτο θέμα που θα πρέπει να μεριμνήσουμε είναι η ασφάλεια μας . ‘Έτσι θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν πάσχουμε από κάποια καρδιακή ασθένεια γιατί σε μια τέτοια περίπτωση η Αστρική Προβολή είναι απαγορευμένη. Ταυτόχρονα θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για την ψυχική μας υγεία και αυτό γιατί με τις ασκήσεις αυτές θα έρθουμε σε επαφή με ένα βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας .

Το δεύτερο θέμα που θα πρέπει να εξετάσουμε είναι ο χώρος που θα πραγματοποιήσουμε τις ασκήσεις αυτές. Ένα μέρος που μας δημιουργεί την οποιαδήποτε ψυχολογική , νοητική η και φυσική ενόχληση δεν είναι κατάλληλο για το σκοπό μας.

Αν βεβαιωθούμε ότι έχουμε ελέγξει όλα τα παραπάνω είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το μαγικό μας ταξίδι στον αστρικό κόσμο.

Θα χωρίσουμε την αστρική προβολή σε δυο στάδια έτσι ώστε ,αν χρειαστεί, να μπορούμε να αναφερόμαστε στο μέλλον σε κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά .

Στάδιο 1

Αν χρησιμοποιήσουμε το κρεβάτι μας είναι πολύ φυσικό να αποκοιμηθούμε κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μας απογοητεύει αρκεί να μην εγκαταλείψουμε τις προσπάθειες. Σε αντίθετη περίπτωση σε μια πολυθρόνα θα ήταν δυσκολότερο να κοιμηθούμε οπότε να ολοκληρώσουμε και την άσκηση.
Τα ρούχα μας θα πρέπει να είναι ανάλαφρα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας ενοχλούν. Κοσμήματα και μεταλλικά αντικείμενα πρέπει οσοσδήποτε να αφαιρεθούν από το σώμα η τα ρούχα μας.

Η αναπνοή μας είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη άσκηση . Είναι λίγο δύσκολο για τον αρχάριο να μπορέσει να χειριστεί όλα αυτά τα θέματα μαζί με ηρεμία όμως σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι τίποτα άλλο από εξάσκηση.

Η αναπνοή μας λοιπόν θα πρέπει να είναι σταθερή . ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει έναν δικό του ρυθμό σταθερής αναπνοής για αυτό και εγώ δεν θα επεκταθώ στο θέμα αυτό περισσότερο. Παίρνουμε μια στάση στο κρεβάτι η σε μια πολυθρόνα που αισθανόμαστε βολικά και χαλαρώνουμε.
Με την αναπνοή μας να κινείτε ρυθμικά χαλαρώνουμε προοδευτικά όλο μας το σώμα . φανταζόμαστε πως ρεύματα θετικής ενέργειας διαπερνούν όλο μας το σώμα. με κάθε εισπνοή ενέργεια εισέρχεται μέσα μας με κάθε εκπνοή η ενέργεια αυτή κινείτε προς όλο μας το σώμα μέχρι τις άκρες των δαχτύλων μας και έπειτα γυρίζει και πάλι πίσω.

Ίσως αυτό το στάδιο μας δυσκολέψει όμως με την συνεχή εξάσκηση θα καταφέρουμε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Θα είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε σε βαθιά σωματική χαλάρωση όταν δεν θα νιώθουμε κανένα μέλος του σώματος μας παρά μόνο το κεφάλι μας .

Στάδιο 2

Το σημαντικότερο μέρος της άσκησης μας έχει ολοκληρωθεί στο σημείο αυτό θα πρέπει να έχουμε μια πλήρη χαλάρωση όσον αφόρα το φυσικό μας σώμα όμως το νοητικό κομμάτι μας βρίσκεται σε εγρήγορση. Τώρα θα χρησιμοποιήσουμε και πάλι την δημιουργική μας φαντασία. Οραματιζόμαστε μια φωτεινή ακτίνα να αρχίζει από το μέτωπο μας ακριβός στην περιοχή που βρίσκεται το τρίτο μάτι και να επεκτείνεται ως το ταβάνι. Στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε την πολυθρόνα θα βάλουμε ως όριο τον απέναντι τοίχο. Ταυτόχρονα βλέπουμε την ίδια χρυσή ακτίνα να ξεκινά από τις δυο εξωτερικές άκρες τον ματιών μας .

Με κάθε εισπνοή η φωτεινή δέσμη που φτάνει στο ταβάνι η τον τοίχο θα κονταίνει προς το μέρος μας . Με κάθε εκπνοή η δυο άλλες ακτίνες που ξεκινούν από τις άκρες των ματιών μας θα μεγαλώνουν κινούμενες προς το ίδιο κέντρο δηλαδή την περιοχή όπου βρίσκεται η μύτη μας.
Στο στάδιο αυτό θα πρέπει να συγχρονίσουμε όλη αυτή την κίνηση έτσι ώστε όταν η χρυσή φωτεινή δέσμη έχει φτάσει πίσω στο τρίτο μάτι από όπου ξεκίνησε η δυο άλλες χρυσές ακτίνες να ενώνονται μεταξύ τους. Την στιγμή εκείνη μια έκρηξη φωτός θα γεμίζει τα μάτια μας θα έχουμε αντικρύσει μια « χρυσή αυγή».

Αφού το έντονο αυτό φως σβήσει σταδιακά το αστρικό σώμα μας θα βρίσκεται να αιωρείται παράλληλα και αντίθετα με το φυσικό μας σώμα .

Η εικόνα αυτή με το αστρικό σας όχημα να κοιτάζει το φυσικό σας σώμα είναι αρκετή για να σας σοκάρει , και ως αποτέλεσμα θα έχει την επαναφορά σας στο φυσικό σας σώμα . θα πρέπει λοιπόν να είσαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο αν δεν θέλετε να καταστρέψετε το πρώτο αστρικό σας ταξίδι.

Δεύτερος τρόπος

Είναι πολύ πιθανόν , για κάποιους, η παραπάνω άσκηση να φαντάζει δύσκολη ίσως και ακατόρθωτη όμως η αλήθεια είναι πως θέλει εξάσκηση και τίποτα παραπάνω.

Ένας άλλος ποιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε μια εξωσωματική εμπειρία είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το πανίσχυρο εσωτερικό χάρισμα που διαθέτουμε όλοι ανεξαίρετος και ονομάζεται δημιουργική φαντασία.

Έτσι λοιπόν αφού ολοκληρώσετε το πρώτο στάδιο της άσκησης φανταστείτε πως το ενεργειακό σας σώμα βγαίνει από το σώμα σας και από το σπίτι και πετάτε πάνω από την πόλη η οποιοδήποτε άλλο μέρος θέλετε εσείς .

Προσπαθήστε σταδιακά να ενεργοποιήσετε μέσα από το αστρικό σας σώμα όλες τις φυσικές σας αισθήσεις . η όραση , η ακοή , η όσφρηση ,η αφή όλες πρέπει να ενεργοποιηθούν σταδιακά έτσι ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στην νέα φύση σας. Προσπαθήστε να ζήσετε αυτή την εμπειρία όσο ποιο έντονα μπορείτε και κάντε αυτή την άσκηση αρκετές φορές έως ότου αυτή η μαγική πτήση να είναι απόλυτα περιγραφική και λεπτομερείς σαν να την ζούσατε με το φυσικό σας σώμα.

Τρίτος τρόπος.

Αυτός ο τύπος αστρικής προβολής έχει κάτι το ιδιαίτερο όμως όταν καταφέρεται να τον επιτύχετε θα ζήσετε μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία. Εδώ θα πρέπει να έχουμε κάνει ήδη κάποιες προσπάθειες με τους προηγούμενους τρόπους για να έχουμε αποτέλεσμα.

Πολλές φορές τυχαίνει να πέσουμε για ύπνο και να αφήσουμε μια απλή εκκρεμότητα πίσω μας (να τοποθετήσουμε ένα βιβλίο στην βιβλιοθήκη η σε μια τσάντα να μετακινήσουμε ένα αντικείμενο που είναι σε λάθος θέση ) έτσι ώστε να μας δημιουργηθεί η ανάγκη να το διορθώσουμε . Συνήθως αν είμαστε και κουρασμένοι το αφήνουμε για την επόμενη μέρα όμως μια τέτοια ευκαιρία είναι η κατάλληλη για αυτήν την άσκηση .

Αφού έχετε νιώσει αυτή την επιθυμία χαλαρώστε πραγματοποιήστε την άσκηση ένα και φανταστείτε πως το αστρικό σας σώμα ταχτοποιεί την εκκρεμότητα για εσάς.

Είναι πολύ σημαντικό για την άσκηση αυτή να μην δημιουργήσετε εσείς την ανάγκη αυτή αλλά να αδράξετε την ευκαιρία όταν σας παρουσιαστεί. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Οι ασκήσεις που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο είναι αρκετές για να μπορέσουμε να πειραματιστούμε και να αποκτήσουμε την προσωπική μας άποψη στο θέμα τις Αστρικής προβολής. Αν θελήσουμε όμως να εμβαθύνουμε στο θέμα αυτό υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να μάθουμε. Οι ασκήσεις αναπνοής ,οι συγκεκριμένες στάσεις του σώματος μας ,ο χώρος και ο χρόνος που πραγματοποιούμε μια άσκηση ,είναι θέματα που θέλουν πολύ περισσότερη ανάλυση και θα παρουσιαστούν σε επόμενα άρθρα.

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013