Ακόμη ένα άλυτο παζλ


Στη βορειοδυτική αφρική, υπάρχει μια οροσειρά που ονομάζεται άτλας, οι βουνοκορφές της οποίας συνεχίζουν κάτω από τον ατλαντικό ωκεανό και ξαναβγαίνουν στην επιφάνειά ως κανάριοι νήσοι.

 Κανείς δεν έχει ερευνήσει, ούτε έχει δώσει καμιά εξήγηση για τους εκατοντάδες μεγάλιθους αλλόκοτων σχημάτων, που υπάρχουν σε καθεμιά από αυτές τις υποβρύχιες βουνοκορφές, ούτε για το μεγαλιθικό σύμπλεγμα σπηλαίων αταλάγια που βρίσκεται στις κανάριους, που οδηγούν κάτω από τις νήσους μέσα στη θάλασσα, γεμάτα από αινιγματικές κατασκευές.

Ούτε βέβαια και για τις αναρίθμητες εμφανίσεις ufo στην περιοχή. Κανείς δεν έχει μιλήσει για τα τυφλά τερατόμορφα οστρακόδερμα που ζουν στις υποβρύχιες σπηλιές των κανάριων νήσων. Στα ίδια νησιά βρέθηκε και αποδεκατίστηκε μια παράξενη αρχαία φυλή.

Ήταν οι γκουάντσες, κάποιοι από τους ιθαγενείς των κανάριων, που είχαν τόσο αποτρόπαια χαρακτηριστικά και έθιμα, που οι δεισιδαίμονες ισπανοί κατακτητές του 14ου αιώνα προέβησαν στη γενοκτονία τους. Ούτε κανείς δίνει σημασία στα αλλόκοτα αγάλματα, στις ανερμήνευτες ως τώρα επιγραφές και στα υποβρύχια μεγαλιθικά ερείπια που βρέθηκαν στις αζόρες.

alitoteam

Delete this element to display blogger navbar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by alito v2 2013